Schoenmaker Zwolle Zuid, Van der Capellenstraat 240-C – Schoenmakerij Vlot

Schoenmaker Zwolle Zuid, Van der Capellenstraat 240-C – Schoenmakerij Vlot. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als schoenmakers zwolle, schoenmakerij zwolle, kledingreparatie zwolle, van der capellenstraat zwolle, kleermaker zwolle, sleutelmaker zwolle, sleutel bijmaken zwolle, schoenmaker zwolle zuid, sleutelservice zwolle, mauritz vlot, schoenreparatie zwolle, schoenmaker vlot zwolle, autosleutel bijmaken zwolle, hakkenbar zwolle, kledingreparatie zwolle zuid, sleutelspecialist zwolle, vlot schoenen, de schoenmaker zwolle.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Vlot
Winkelcentrum Zwolle Zuid
Van der Capellenstraat 240-C,
8014 VZ Zwolle
038-4658472

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding , leer, suède en textiel repareren
 • Naamborden en id tags op bestelling
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, teen- & badslippers en inlegzolen
 • Ruim assortiment portemonnees, boodschappentassen, riemen, schoenspanners, hangsloten, adreslabels en sleutelhangers
 • Ruim assortiment Victorinox zakmessen
 • Verkoop rubberen klompen
 • Inleverpunt oude schoenen

SCHOENMAKERSschoenmaker zwolle zuid

Mauritz & Nora

 Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot is een begrip in Zwolle Zuid. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons schoenen en kleding op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons als Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Uw schoenen, laarzen, jassen en tassen worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen, laarzen, jassen en tassen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door deze goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van.

Wij zijn als Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij bij Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel, Van Lier, Avang en Greve schoenen en werken daarbij met originele materialen. Wij zijn tevens vakkundig en zeer ervaren in het maken van verhogingen onder schoeisel op medisch advies.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Ook vervangen wij bij Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot onderwerken bij wandel- en bergschoenen zoals Meindl en Lowa.

Heb je een extra sleutel nodig omdat je er een bent verloren of voor de familie dan kun je bij ons een extra sleutel laten bij maken. Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot heeft vele huis,- fiets,- en autosleutels in voorraad.

Ook kunt u bij ons uw kleding , leer, suède en textiel laten repareren. Wij bieden bij Schoenmaker Zwolle Zuid – Schoenmakerij Vlot een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes of schoenspanners? Wij hebben het allemaal in huis. Ook bent u voor veters, sloffen, teen- & badslippers, inlegzolen, portemonnees, boodschappentassen, riemen, hangsloten, adreslabels en sleutelhangers bij ons aan het juiste adres. Wil je graag een mooi naambordje voor bij de voordeur? Wij hebben een groot assortiment naamborden in verschillende stijlen van emaille tot RVS die voor u op maat worden gemaakt. Ook maken wij persoonlijke id tags voor u op bestelling.

Tevens vindt u bij ons een ruim assortiment Victorinox zakmessen, rubberen klompen en kunt u bij ons uw oude schoenen inleveren en deze daarmee een nieuw leven geven. Ook kunt u ons vinden onder schoenmakers zwolle, schoenmakerij zwolle, kledingreparatie zwolle, van der capellenstraat zwolle, kleermaker zwolle, sleutelmaker zwolle, sleutel bijmaken zwolle, schoenmaker zwolle zuid, sleutelservice zwolle, mauritz vlot, schoenreparatie zwolle, schoenmaker vlot zwolle, autosleutel bijmaken zwolle, hakkenbar zwolle, kledingreparatie zwolle zuid, sleutelspecialist zwolle, vlot schoenen, de schoenmaker zwolle.

Mauritz en Nora Vlot

eigenaren, Schoenmakerij Vlot

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker zwolle zuid
schoenmaker zwolle zuid

schoenmaker zwolle zuid

Schoenmaker Zwolle, Van der Capellenstraat 240-C – Schoenmakerij Vlot is lid van De Schoenmakers Fabriek.

Schoenmaker Zwolle Zuid

Zwolle-Zuid telt zo’n 32.000 inwoners en is daarmee het grootste stadsdeel van Zwolle. Zwolle-Zuid omvat de drie wijken Ittersum, Schelle en Soestweteringlanden.

Zwolle-Zuid is van de binnenstad gescheiden door enkele spoorlijnen. Dit was lange tijd ook de reden waarom het gebied niet bebouwd werd. De ontsluiting zou te kostbaar zijn.

Uiteindelijk is de wijk toch verrezen doordat het rijk meebetaalde aan de ontsluiting. Zo werden er tunnels aangelegd en moest de IJsselallee zorgen voor een goede bereikbaarheid per auto. Het stadsdeel Zwolle-Zuid, is gebouwd rondom twee buurtschappen die vroeger aan de zuidkant van de stad Zwolle lagen. Daardoor zijn er, verscholen tussen de nieuwbouwwoningen, nog oude tot woonhuis verbouwde boerderijen te vinden.

Schoenmaker Zwolle Zuid, Van der Capellenstraat 240-C – Schoenmakerij Vlot is gevestigd in Zwolle in het winkelcentrum Zwolle Zuid.

Meer over Winkelcentrum Zwolle Zuid

Pin It on Pinterest