Schoenmaker Zwolle Centrum, Mandjesstraat 10 – Eddie’s Schoenmakerij

Schoenmaker Zwolle Centrum, Mandjesstraat 10 – Eddie’s Schoenmakerij. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker zwolle, sleutelspecialist zwolle, sleutel bijmaken zwolle, sleutelservice zwolle, schoenreparatie zwolle, schoenmakerij zwolle, schoenmaker zwolle centrum, eddie’s schoenmakerij zwolle.

BEZOEKADRES


Eddie's Schoenmakerij
Mandjesstraat 10,
8011 RM Zwolle
06-51688332

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-21.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis- en fietssleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen en heuptassen
  • Originele HIPPY BAGS (custom made lederen Heup- & Schoudertassen)

SCHOENMAKERschoenmaker zwolle centrum

Eddie

Schoenmaker Zwolle Centrum – Eddie’s Schoenmakerij: Ambachtelijke schoenmaker

Schoen- en sleutelmakerij Brouwer is gevestigd in het mooie centrum van Zwolle. Ons motto: Klaar terwijl u winkelt! Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker, kunnen wij uw riemen inkorten, ritsen in lederen jassen plaatsen, sneakers herstellen of (rij)laarzen inkorten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Eddie’s Schoenmakerij voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Zwolle Centrum – Eddie’s Schoenmakerij bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel of brievenbussleutel bij te laten maken. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten. U kunt ze hier ook online direct bestellen!

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Zwolle Centrum – Eddie’s Schoenmakerij over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan sloffen, schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen en heuptassen.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker zwolle, sleutelspecialist zwolle, sleutel bijmaken zwolle, sleutelservice zwolle, schoenreparatie zwolle, schoenmakerij zwolle, schoenmaker zwolle centrum, eddie’s schoenmakerij zwolle.

Eddie Mollenaar

eigenaar, Eddie's Schoenmakerij

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Zwolle Centrum, Mandjesstraat 10 – Eddie’s Schoenmakerij is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ZWOLLE CENTRUM

Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel en tevens Hanzestad.

Zwolle ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt in de regio IJsseldelta. De gemeente telt 125.097 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en is qua inwonertal de tweede stad van Overijssel, na de stad Enschede.

Schoenmaker Zwolle Centrum, Mandjesstraat 10 – Eddie’s Schoenmakerij bevindt zich in het centrum van Zwolle.

Meer over Zwolle

Pin It on Pinterest