SCHOENMAKER ZUIDLAREN, STATIONSWEG 25 – Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren

Schoenmaker Zuidlaren, Stationsweg 25 – Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij zuidlaren, bakker de rappe schoenlapper zuidlaren, kledingreparatie zuidlaren, rappe schoenlapper, schoenlapper zuidlaren, sleutelmaker zuidlaren.

BEZOEKADRES


Bakker de Rappe Schoenlapper
Stationsweg 25, 9471 GK Zuidlaren
050-5893744

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-20.00

Zaterdag:     08.30-17.00

 

 

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, wandelstokken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, badslippers, hangsloten en sleutelhangers
  • Ruim assortiment fournituren

SCHOENMAKERschoenmaker zuidlaren

Gretha

Schoenmaker Zuidlaren – Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Zuidlaren – Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren is al 15 jaar een begrip in Zuidlaren. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Wij staan bekend vanwege onze kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Deze gezellige en gerenommeerde winkel is al jaren één van de toonaangevende zaken in deze historische dorpskern aan één van de mooiste winkelstraten van het Noorden. U kunt GRATIS parkeren voor de deur. Ook is er een bushalte vlak voor de deur.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Zuidlaren.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Functioneert de sleutel niet 100% dan passen wij dit snel aan. Betaal dus niet de hoofdprijs en kom bij ons langs.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, sokken, wandelstokken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, badslippers, hangsloten en sleutelhangers. Ook bieden wij u een ruim assortiment aan fournituren.

Wij hebben een naam hoog te houden voor het wassen, stomen en strijken van uw kleding en linnengoed. Dat doen we samen met stomerij Bert Pomp uit Veendam. Werken met de nieuwste machines en unieke persoonlijke aandacht levert u echt topkwaliteit op voor een eerlijke prijs! U bent bij ons bij het beste en snelste adres voor het behandelen van kleding, leren en suède kleding, linnengoed en dekbedden (dons/wol/synthetisch) op de manier die u wenst: reinigen, behandelen moeilijke vlekken, stomen en/of strijken. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u uw trouwjurk wilt laten reinigen en weer als nieuw wilt laten schijnen! Dat is toch een waardige afsluiting van de mooiste dag van uw leven?

Ook kunt u ons vinden onder stomerij zuidlaren, bakker de rappe schoenlapper zuidlaren, kledingreparatie zuidlaren, rappe schoenlapper, schoenlapper zuidlaren, sleutelmaker zuidlaren.

Gretha Jut

Eigenaar, Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker zuidlaren

schoenmaker zuidlaren
schoenmaker zuidlaren

schoenmaker zuidlaren
schoenmaker zuidlaren
schoenmaker zuidlaren

Schoenmaker Zuidlaren, Stationsweg 25 – Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER ZUIDLAREN

Zuidlaren (Drents: Zuudlaoren, Gronings: Zuudloaren) is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe in Nederland. Zuidlaren maakt deel uit van de gemeente Tynaarlo.

Het dorp ligt op de Hondsrug, 16 kilometer ten zuidoosten van de stad Groningen en 14 kilometer ten noorden van Assen. Zuidlaren telde in 2009 10.088 inwoners en is daarmee het op één na grootste dorp van de gemeente (na Eelde-Paterswolde). De gemeente Zuidlaren werd in 1998 samen met de gemeentes Vries en Eelde één nieuwe gemeente die aanvankelijk ook ‘Zuidlaren’ heette, maar waarvan de naam een jaar later in ‘Tynaarlo’ werd gewijzigd.

Zuidlaren heeft zeven brinken en daarom wordt Zuidlaren vaak gezien als een groen dorp. Langs enkele van deze brinken loopt ook het Pieterpad. Het dorp heeft ook een havezate, het Laarwoud, dat voor de samenvoeging van de gemeentes Zuidlaren, Eelde en Vries (en nog enkele jaren daarna) het gemeentehuis was.

Schoenmaker Zuidlaren, Stationsweg 25 – Bakker de Rappe Schoenlapper is gevestigd in Zuidlaren.

Meer over Zuidlaren

 

Pin It on Pinterest