Schoenmaker Zevenbergen, Noordhaven 110 – Schoenherstellerij Marco Grol

Schoenmaker Zevenbergen, Noordhaven 110 – Schoenherstellerij Marco Grol. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker zevenbergen, sleutel bijmaken zevenbergen, schoenherstellerij marco grol zevenbergen, sleutels bijmaken zevenbergen.

BEZOEKADRES


Schoenherstellerij Marco Grol
Noordhaven 110,
4761 DC Zevenbergen
0168-370000

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-20.00

Zaterdag:      09.00-16.00

Di-vr middagpauze 12.00-12.30 uur


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken (eigen productie)
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, leren riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, hangsloten en wandelstokken
  • Verkoop Secrid Wallets (Cardprotector met ruimte voor zes pasjes (of vier pasjes met verdikte letters))
  • Schaatsen, messen en scharen slijpen
  • GLS pakketshop

SCHOENMAKERSschoenmaker zevenbergen

Marco

Schoenmaker Zevenbergen – Schoenherstellerij Marco Grol: Ambachtelijke schoenmaker

Eigenaar Marco Grol van Schoenherstellerij Marco Grol staat u graag te woord. Zijn uw lievelingsschoenen kapot? Ontdek hoe u met de juiste advies en goede reparatie onze winkel weer verlaat met mooie, gemaakte schoenen. Schoenmaker Zevenbergen – Schoenherstellerij Marco Grol ademt passie en kwaliteit. Door onze kennis, ook van de orthopedische aanpassingen, zijn we in staat om moeilijke aanpassingen te doen.

Wij werken als Schoenmaker Zevenbergen – Schoenherstellerij Marco Grol alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen, A-kwaliteit lederzolen, de beste rubber soorten en diverse slijtvaste plaatmaterialen. Tevens zijn wij als Schoenmaker Zevenbergen – Schoenherstellerij Marco Grol gespecialiseerd in het repareren van Dubarry laarzen, Greve, Van Bommel, Van Lier, Berg- en Wandelschoenen. Bij ons kunt u ook terecht voor kleine orthopedische schoenaanpassingen. U mag ook gerust bij ons binnen wandelen.

Wij kunnen sleutels dupliceren voor uw auto (met chip), boot, scooter, fiets, caravan, vrachtwagen enzovoort. Bij ons kunt u terecht voor bijna alle sleutels, ook gecertificeerde sleutels. Tip: Het is altijd raadzaam een extra sleutel te hebben,de sleutel kan afbreken of spoorloos verdwijnen of u wilt graag dat de buren of familie leden ook in het bezit zijn voor uw veiligheid. Kortom, ook voor al uw sleutels gaat u naar Schoenherstellerij Marco Grol.

Ook kunt u bij Schoenmaker Zevenbergen – Schoenherstellerij Marco Grol terecht voor het maken van een eigen naamplaat, alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud, veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, leren riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, hangsloten en wandelstokken. Wij verkopen ook Secrid Wallets (Cardprotector met ruimte voor zes pasjes (of vier pasjes met verdikte letters)). Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier doet. Secrid wallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen. Elke Secrid wallet bevat de ultra dunne aluminium Secrid Cardprotector.

En heeft u last van zweetvoeten of eeltvorming? Ook daarvoor hebben wij een oplossing. En we slijpen graag uw schaatsen, messen en/of scharen. En wij zijn officieel GLS pakketshop. Ook te vinden als sleutelmaker zevenbergen, sleutel bijmaken zevenbergen, schoenherstellerij marco grol zevenbergen, sleutels bijmaken zevenbergen.

Marco Grol

eigenaar, Schoenherstellerij Marco Grol

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Zevenbergen, Noordhaven 110 – Schoenherstellerij Marco Grol is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ZEVENBERGEN

Zevenbergen (Brabants: Zeuvebérge) is een Nederlandse stad en was tot 1997 een zelfstandige gemeente, toen zij met vier andere gemeenten fuseerde tot de nieuwe gemeente Moerdijk. Daarvan is Zevenbergen de hoofdplaats.

Zevenbergen ligt in het noordwesten van de provincie Noord-Brabant tussen Etten-Leur en Klundert, in de buurt van Breda. Zevenbergen was echter tot 21 december 1805 een Hollandse stad. Op die datum wordt een nieuwe scheiding tussen Holland en Bataafs-Brabant gemaakt. Voortaan liep deze van Willemstad door het Hollands Diep en de Biesbosch naar Heusden.

Hoewel het telwoord zeven twijfelachtig is, duiden de bergen op kleine verhevenheden in het landschap, bijvoorbeeld donken. Het betrof waarschijnlijk een drietal van zulke verhogingen.

De oude kern van Zevenbergen is gegroepeerd om de vroegere haven, die echter gedempt werd. De straten Noordhaven en Zuidhaven geven aan waar de haven is geweest.

Schoenmaker Zevenbergen, Noordhaven 110 – Schoenherstellerij Marco Grol is gevestigd in het centrum van Zevenbergen.

Meer over Zevenbergen

Pin It on Pinterest