Schoenmaker Zaandam, Westzijde 53 – Schoen- & Sleutelservice DenNis

Schoenmaker Zaandam, Westzijde 53 – Schoen- & Sleutelservice DenNis. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmakers zaandam, sleutelmaker zaandam, sleutel bijmaken zaandam, sleutels bijmaken zaandam, dennis schoenmaker, sleutelservice zaandam, schoenreparatie zaandam, sleutelspecialist zaandam, dennis schoenmaker zaandam, schoenmakerij dennis zaandam, schoenmakerij dennis.

BEZOEKADRES


Schoen- & Sleutelservice DenNis
Winkelcentrum Westzijde
Westzijde 53,
1506 EB Zaandam
075-6123486

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, schoenspanners, portemonnees, hangsloten, cilindersloten, boodschappen tassen, wandelstokken, paraplu’s en sleutelhangers
 • Mooie collectie laptop hoezen
 • Slotenservice
 • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker zaandam

Jeffrey

Schoenmaker Zaandam – Schoen- & Sleutelservice DenNis: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Zaandam – Uw beschadigde schoenen weggooien? Niet doen! Het is helemaal niet duur om schoenen te herstellen; in ieder geval niet bij Ambachtelijke Schoen- & Sleutelservice DenNis. Na onze vakkundige reparatie zien uw schoenen er weer als nieuw uit. U vindt onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop (servicepunt), Uithoorn, Weesp en Zaandam.

Schoen- & Sleutelservice DenNis is een trots familiebedrijf met meer dan veertig jaar ervaring in de schoenmakerij. Voor onze reparaties gebruiken wij alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit; als het even kan zelfs originele materialen. Bovendien geven wij onze klanten altijd graag een paar tips mee om hun schoeisel ook in de toekomst als nieuw te houden.

Schoen- & Sleutelservice DenNis is gespecialiseerd in de reparatie van uiteenlopende merken, waaronder Van Bommel, Greve, Avang en Van Lier. Uiteraard kunt u ook bij ons binnenlopen met Engelse en Italiaanse schoenmerken zoals Grenson, Crockett & Jones en Santoni. Wij verzorgen eveneens reparaties aan niet-alledaags schoeisel zoals paardrijlaarzen. Voor het beste eindresultaat gebruiken wij voor al onze reparaties zoveel mogelijk originele materialen. Voordat u de deur uitloopt geven onze schoenmakers ook altijd graag wat tips mee om uw schoenen blijvend als nieuw te houden. Uiteraard voeren wij ook reparaties uit aan hakken. Verder doen wij ook orthopedische reparaties en originele reparaties van langzolen. In onze vestigingen verkopen wij een ruim assortiment aan schoenaccessoires als veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen. Verder verkopen wij verschillende lederwaren; waaronder tassen, portemonnees en riemen.

Heeft u een reservesleutel nodig voor bijvoorbeeld uw huis of fiets? Bij onze sleutelservice kunt u alle mogelijke sleutels laten namaken. Bent u de reservesleutels van uw woning of fiets kwijt? Wacht dan niet langer met het namaken van de overgebleven sleutel. Het namaken van sleutels is namelijk helemaal niet duur; in ieder geval niet bij Schoenmakerij DenNis in Weesp, Zaandam, Uithoorn en Alphen aan den Rijn. U kunt ook bij ons terecht voor slot cilinders en sleutelhangers. In Zaandam en Uithoorn maken wij ook bovenfrees sleutels en auto transponder sleutels. Wilt u een naambordje laten maken? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

Schoen- & Sleutelservice DenNis verkoopt inbraakwerende cilinders en kluizen van diverse kwaliteitsmerken. Al onze sloten zijn goedgekeurd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Daarnaast verzorgt Schoen- & Sleutelservice DenNis de plaatsing en de vervanging van sloten (maar niet het uitboren). Op het gebied van kluizen kunt u bij ons terecht voor brandwerende kluizen, autokluizen, kassakluizen, hotelkluizen, privé-kluizen en vloerkluizen.

Waarvoor u ook komt, bij Schoen- & Sleutelservice DenNis kunt u altijd rekenen op de allerbeste service. U kunt gewoon bij ons binnenlopen voor reparaties. Mocht u toch specifieke vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd even bellen op telefoonnummer 0294-414024 voor Weesp, 0172-450689 voor Alphen aan den Rijn, 0297-769046 voor Uithoorn of 075-6414439 voor Zaandam. Wij staan u graag te woord.

Ook kunt u ons vinden onder schoenmakers zaandam, sleutelmaker zaandam, sleutel bijmaken zaandam, sleutels bijmaken zaandam, dennis schoenmaker, sleutelservice zaandam, schoenreparatie zaandam, sleutelspecialist zaandam, dennis schoenmaker zaandam, schoenmakerij dennis zaandam, schoenmakerij dennis.

Jeffrey & Dick de Graauw

eigenaren, Schoen- & Sleutelservice DenNis

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker zaandam
schoenmaker zaandam

schoenmaker zaandam

Schoenmaker Zaandam, Westzijde 53 – Schoen- & Sleutelservice DenNis is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ZAANDAM

Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan. Het heeft niet de structuur van een gewone stad. Eigenlijk bestaat het uit twee parallelle dijken aan weerszijden van de Zaan: Oostzijde en Westzijde. Later ging men haaks hierop paden aanleggen, het veld in, waar de molens stonden.

Vooral in de buurt van de Oostzijderkerk heeft enige centrumvorming plaatsgevonden. In de 19e eeuw heeft verdere centrumvorming plaatsgevonden langs de Gedempte Gracht en enkele parallel daaraan verlopende straten. Dit centrum is inmiddels voorzien van structuur door middel van het plan Inverdan, een prestigieus project waarbinnen het centrum en het stationsgebied een grondige opknapbeurt hebben gehad.

Schoenmaker Zaandam, Westzijde 53 – Schoen- & Sleutelservice DenNis is gevestigd in Winkelcentrum Westzijde in het centrum van Zaandam.

Meer over Zaandam

 

Pin It on Pinterest