Schoenmaker Wolvega, Van Harenstraat 62 – Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice

Schoenmaker Wolvega, Van Harenstraat 62 – Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als hans versteeg wolvega, sleutelmaker wolvega, schoenmaker wolvega openingstijden, hans versteeg, schoenreparatie wolvega, schoenmakerij hans versteeg, hans versteeg schoen- & sleutelservice.

BEZOEKADRES


Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice
Van Harenstraat 62,
8471 JG Wolvega
0561-616367

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-18.00

Donderdag:  19.00-21.00

Vrijdag:        08.00-18.00

Zaterdag:     08.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook voor klein-orthopedische schoenherstel en berg- en wandelschoenen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, boodschappentassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees en klompsokjes.
  • Hardloopschoenen specialist

SCHOENMAKERschoenmaker wolvega

Hans

Schoenmaker Wolvega- Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice:
Ambachtelijke schoenmaker

Hans Versteeg komt uit een echte schoenmakersfamilie. Op 21-jarige leeftijd begon hij aan zijn eigen ondernemersavontuur. Na een zoektocht door zijn broer in diverse plaatsen als Joure, Gorredijk en Oosterwolde, werd er uiteindelijk een geschikt winkelpand gevonden in Wolvega. Een plaats waar op dat moment al twee andere schoenmakers gevestigd waren. Dankzij de steun van zijn zwager kon hij de benodigde investeringen verrichtten, en opende de winkel op 4 april in 1981.

In de afgelopen 35 jaar zat Hans Versteeg niet stil. Hij is continu bezig om de winkel te verbeteren en het voor zijn klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo verhuisde hij zijn Schoenmaker Wolvega- Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice in 2001 van een pand tegenover de Hema (op de foto) naar het grotere en huidige pand naast de Albert Heijn. Het afgelopen jaar zijn de machines compleet gereviseerd, en heeft de schoenmakerszaak een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Hans wil nog niet aan stoppen denken. ‘Ik vind het werk nog ontzettend leuk, ik blijf bij mijn leest.’

Heeft u echt nieuwe schoenen nodig, of zijn uw vertrouwde schoenen na een schoenreparatie weer als nieuw? U hoort het direct bij Schoenmaker Wolvega- Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice. Kom langs in onze winkel. Wij adviseren u graag! Uw schoenen zijn de fundering van uw outfit. Daarom is het belangrijk om hier de nodige aandacht aan te besteden. Laat uw schoenen verwennen door een echte expert die het schoenmakersvak met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Hans Versteeg werkt samen met diverse grote schoenenwinkels zoals Siebenga Schoenen, Koning Modeschoenen, Scapino, Kamsma Schoenen en Running Center Leeuwarden.

Elk schoenmerk heeft een verhaal en specifieke kenmerken. Als u Schoenmaker Wolvega- Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice binnenstapt merkt u dat de eigenaar elk detail kent en precies weet wat het beste is voor uw schoen. Er wordt alles aan gedaan om u met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Of het nou om schoenreparatie of schoenonderhoud gaat, uw schoenen zijn in goede handen.

KC Boutiette (Amerikaanse all-round schaatser) is een graag geziene gast bij Schoenmaker Wolvega- Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice. KC is nog altijd even ambitieus. Hij maakt tegenwoordig handmade wielrenschoenen voor onder andere Sven Kramer en Jorrit Bergsma. De schoenen voor Jorrit waren iets te ruim, met hulp van Hans is dat aangepast!

Als gepassioneerd hardloper heeft Hans Versteeg een specialisatie ontwikkeld in de reparatie van hardloopschoenen. Door zijn ervaring weet hij als geen ander waar de schoen ‘wringt’.

Zorg dat u in het bezit bent van een goede kopie sleutel. Dit voorkomt ergernis en hoge kosten als u uw sleutel kwijtraakt of is afgebroken. Wij beschikken over een uitgebreid sleutelassortiment! Naast schoenherstel is Schoenmaker Wolvega- Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice gespecialiseerd in het dupliceren van vrijwel alle soorten huis-, fiets- en autosleutels. Hans Versteeg: “Met moderne apparatuur maak ik snel een passende kopie van uw sleutel of sleutels. Zo heeft u altijd een reservesleutel bij de hand voor het geval u uw sleutels verliest.” Zorg vandaag nog voor uw reservesleutels. “Als u geen reservesleutels heeft, rest er niets anders dan het openbreken en vervangen van de betreffende sloten. Een dure en onnodige aangelegenheid. Wees slim en zorg voor reservesleutels!” Past de duplicaat niet? Dan krijgt u uw aankoopbedrag gewoon retour!

Wij verkopen maar liefst 2000 verschillende naamborden van uiteenlopende materiaalsoorten. Bekijk onze catalogus in de winkel. Tip: een naambord is een leuk cadeau. Wij verkopen cadeaubonnen speciaal voor naamborden. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, boodschappentassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees en klompsokjes.

We zijn ook te vinden als hans versteeg wolvega, sleutelmaker wolvega, schoenmaker wolvega openingstijden, hans versteeg, schoenreparatie wolvega, schoenmakerij hans versteeg, hans versteeg schoen- & sleutelservice.

Hans Versteeg

eigenaar, Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

schoenmaker wolvega

 

Schoenmaker Wolvega – Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice is trots op het lidmaatschap van De Schoenmakers Fabriek!

Nu Schoenmaker Wolvega – Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice lid is van De Schoenmakers Fabriek, vond Hans Versteeg het niet meer dan logisch dit te vermelden aan zijn klanten. Zie hier het resultaat. Een fraai ontworpen raamsticker die zijn deelname aan De Schoenmakers Fabriek bevestigt, pronkt nu op zijn schoenmakerij. Een geweldig initiatief en een inspiratie misschien voor alle overige schoenmakers die lid zijn?

 

Schoenmaker Wolvega, Van Harenstraat 62 – Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

WOLVEGA

Wolvega (Stellingwerfs: Wolvege, Fries: Wolvegea) is sinds 1835 de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf in de Nederlandse provincie Friesland. Vanaf 1812 was Wolvega een aantal jaar een zelfstandige gemeente, maar op 1 oktober 1816 werd de gemeente van voor 1812 weer in ere hersteld. Met meer dan 12.500 inwoners is het veruit de grootste plaats van de gemeente en de Stellingwerven.

Als hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf heeft Wolvega een belangrijke centrumfunctie voor de regio. In het winkelcentrum zijn dan ook verschillende supermarkten en een groot aantal andere winkels te vinden. Daarnaast is de grootste woonboulevard van Noord-Nederland aan de rand van het dorp gevestigd, er is een grote modezaak en er zijn diverse cafés, eetgelegenheden en hotels verspreid over het dorp te vinden.

Schoenmaker Wolvega, Van Harenstraat 62 – Hans Versteeg Schoen- en Sleutelservice is gevestigd in het centrum van Wolvega.

Meer over Wolvega

Pin It on Pinterest