Schoenmaker Woerden, Rijnstraat 21 – Schoenmakerij Snel

Schoenmaker Woerden, Rijnstraat 21 – Schoenmakerij Snel. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als schoenmaker rijnstraat, sleutelmaker woerden, snel schoenmaker woerden, sleutel bijmaken woerden, schoenmaker snel woerden, schoenreparatie woerden, sleutelspecialist woerden, schoenmakers woerden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Snel
Rijnstraat 21,
3441 BP Woerden
0348-414240

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Koopavond:  19.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Verkoop schaatsen: Viking & Zandstra

SCHOENMAKERS
schoenmaker woerden

Ghani, Antje & Mike

Schoenmaker Woerden – Schoenmakerij Snel: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Woerden – Schoenmakerij Snel is een begrip in Woerden en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Woerden – Schoenmakerij Snel niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Woerden – Schoenmakerij Snel desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder schoenmaker rijnstraat, sleutelmaker woerden, snel schoenmaker woerden, sleutel bijmaken woerden, schoenmaker snel woerden, schoenreparatie woerden, sleutelspecialist woerden, schoenmakers woerden.

Mike Snel

eigenaar, Schoenmakerij Snel

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker woerden
schoenmaker woerden

schoenmaker woerden

Schoenmaker Woerden, Rijnstraat 21 – Schoenmakerij Snel is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER WOERDEN

Woerden is een stad en gemeente in het westen van de Nederlandse provincie Utrecht, in het oosten van het Groene Hart. De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. De gemeente Woerden heeft 50.727 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en de stad Woerden heeft 36.310 inwoners (1 januari 2014).

Woerden stamt uit de Romeinse tijd, toen rond 41 n.Chr het castellum Laurium op deze plek werd gesticht. Dit castellum was een legerplaats langs de noordgrens van het Romeinse Rijk, die gevormd werd door de Rijn, tegenwoordig de Oude Rijn. Laurium is in gebruik geweest tot omstreeks 270.

Rond het jaar 795 werd Woerden Wyrda genoemd. Gaandeweg de Middeleeuwen begon Woerden vanaf de 12e eeuw meer versterkt te worden (een slot, wallen, grachten) en kreeg op 12 maart 1372 stadsrechten van hertog Albrecht van Beieren. In 1410 begon de bouw van het Kasteel van Woerden, in 1501 het stadhuis en in 1755 de stellingmolen De Windhond. Deze gebouwen bestaan nog steeds.

Woerden ligt in het oosten van het Groene Hart van Holland, de groene zone omsloten door de Randstad. Buiten de bebouwing bestaat Woerden voor een groot deel uit weilanden en akkers. De gemeente Woerden is omringd door de gemeenten (met de klok mee, begin noord) De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Utrecht, Montfoort, Bodegraven-Reeuwijk en Nieuwkoop.

Schoenmaker Woerden, Rijnstraat 21 – Schoenmakerij Snel is gevestigd in het centrum van Woerden.

Meer over Woerden

Pin It on Pinterest