Schoenmaker Winterswijk, Misterstraat 2b – Rouwmaat-Combi

Schoenmaker Winterswijk, Misterstraat 2b – Rouwmaat-Combi. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker winterswijk, rouwmaat combi winterswijk, koldeweij winterswijk, rouwmaat combi, schoenreparatie winterswijk, sleutels bijmaken winterswijk, sleutelspecialist winterswijk, sleutel bijmaken winterswijk, sleutelservice winterswijk, schoenmakerij winterswijk, schoenmakers winterswijk, autosleutel bijmaken winterswijk, schoenmaker koldeweij winterswijk, schoenmaker koldeweij, schoenmaker rouwmaat winterswijk, schoenmaker rouwmaat, schoenmakerij rouwmaat-combi winterswijk, schoenmakerij rouwmaat-combi, rouwmaat-combi winterswijk.

BEZOEKADRES


Rouwmaat-Combi
Misterstraat 2b,
7101 EW Winterswijk
0543-520420

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.30-18.00

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-17.00

Di-vr middagpauze: 12.30-13.30DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, lederen broekriemen, adreslabels sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, wandelstokken
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERSschoenmaker winterswijk

Mart & Benno

Schoenmaker Winterswijk – Rouwmaat-Combi: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Sinds 1950 kunt u in Winterswijk terecht bij Rouwmaat-Combi, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij en Sleutelservice. Meesterschoenmaker Benno Koldeweij komt uit een echte schoenmakersfamilie en staat u samen met gecertificeerd schoenmaker en achterneef Mart Meeusen tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Winterswijk – Rouwmaat-Combi vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines van het merk Powermaster II. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten. Naast reparatie- of herstelwerkzaamheden kunt u bij Rouwmaat-Combi ook terecht voor correcties aan schoeisel welke noodzakelijk zijn door klachten of een handicap. Wij brengen o.a. extra steun aan in de schoen, verhogingen, enzovoort.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Winterswijk – Rouwmaat-Combi zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Winterswijk.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Winterswijk – Rouwmaat-Combi laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Rouwmaat-Combi en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Rouwmaat-Combi heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Functioneert de sleutel niet 100% dan passen wij dit snel aan. Wij maken ook auto sleutels met startonderbreker, kijk op autosleutels.com of wij uw autosleutel kunnen maken. Betaal dus niet de hoofdprijs en kom bij ons langs.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Rouwmaat-Combi zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Hier kunt u online op eenvoudige wijze een gewenste naamplaat samenstellen, deze bekijken, naar wens aanpassen en vervolgens bestellen.

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Winterswijk – Rouwmaat-Combi een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, lederen broekriemen, adreslabels sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en wandelstokken. Ook kunnen wij uw schaatsen slijpen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutelmaker winterswijk, rouwmaat combi winterswijk, koldeweij winterswijk, rouwmaat combi, schoenreparatie winterswijk, sleutels bijmaken winterswijk, sleutelspecialist winterswijk, sleutel bijmaken winterswijk, sleutelservice winterswijk, schoenmakerij winterswijk, schoenmakers winterswijk, autosleutel bijmaken winterswijk, schoenmaker koldeweij winterswijk, schoenmaker koldeweij, schoenmaker rouwmaat winterswijk, schoenmaker rouwmaat, schoenmakerij rouwmaat-combi winterswijk, schoenmakerij rouwmaat-combi, rouwmaat-combi winterswijk.

Benno Koldeweij

eigenaar, Rouwmaat-Combi

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker winterswijk
schoenmaker winterswijk

schoenmaker winterswijk

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Rouwmaat-Combi:

Schoenmaker Winterswijk, Misterstraat 2b – Rouwmaat-Combi is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER WINTERSWIJK

Winterswijk (Nedersaksisch: Wenters of Wenterswiek) is een dorp in het meest oostelijke deel van de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland, en de hoofdplaats van de gemeente Winterswijk. Op 1 januari 2015 telde Winterswijk 23.623 (2009 23.650) inwoners.

In historische documenten wordt Winterswijk aangeduid met onder andere de volgende namen: Winethereswick, Winriswic, Winterswich, Wennerswiche, Winrichwich, Wynreswick, Wentersick, Wenterswick en Wenterwic.

Schoenmaker Winterswijk, Misterstraat 2b – Rouwmaat-Combi is gevestigd in het centrum van Winterswijk.

Meer over Winterswijk

Pin It on Pinterest