SCHOENMAKER WINSCHOTEN, VISSERSDIJK 10 – Bakker de Rappe Schoenlapper

Schoenmaker Winschoten – Bakker de Rappe Schoenlapper. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers.

BEZOEKADRES


Bakker de Rappe Schoenlapper
Vissersdijk 10,
9671 EH Winschoten
0597-416130

Klik op de kaart voor een grotere weergave

Ga naar onze eigen website

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken
 • Alle soorten onderhoudsproducten
 • Ruim assortiment fournituren, veters, sloffen en inlegzolen
 • Eerste loopschoentjes, pantoffels, teenslippers, saunaslippers
 • Tassen, portemonnees, riemen
 • Mutsen, sjawls, handschoenen
 • Podoloog winschoten

SCHOENMAKERSschoenmaker winschoten

Andy & Siep

 

Schoenmaker Winschoten – Bakker de Rappe Schoenlapper: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Wij zijn als Schoenmaker Winschoten – Bakker de Rappe Schoenlapper onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Wij zijn als Schoenmaker Winschoten – Bakker de Rappe Schoenlapper niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Bakker de Rappe Schoenlapper


schoenmaker winschoten
schoenmaker winschoten

schoenmaker winschoten

 

SEMI ORTHOPEDISCH SCHOEISEL VAN FINN COMFORT, BIRKENSTOCK & DUREA

 

register podoloog

Wij zijn ook erkend Register Podoloog Winschoten

Een podoloog is een voet-en houdingsspecialist. Deze voetspecialist heeft een erkende opleiding op hbo-niveau afgerond aan de Academie voor Podologie. De titels zijn beschermd. Deze voet- en houdingsspecialist voldoet aan strenge kwaliteitseisen en staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor de podologie. Stichting LOOP is het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en zet zich in voor de kwaliteit van de podologie in Nederland.

Patiënten met voet- en houdingsklachten kunnen bij de register podoloog terecht voor advies en ter voorkoming van klachten en (ernstige) complicaties aan de voeten. De register podoloog winschoten wil in de eerste plaats zijn patiënt helpen om zo goed mogelijk van zijn klachten af te komen en actief te kunnen bewegen. Bij sport, waar klachten zich vaak snel openbaren, kan de registersport podoloog winschoten gerichte hulp bieden.

De register podoloog kan helpen bij onder andere: voorvoetklachten hielklachten zenuwklachten teenafwijkingen voetdeformaties houdingsklachten (knieën, heup, rug, nek) voetklachten bij kinderen Ook bij systeemziekten, zoals reuma of diabetes, die vaak gepaard gaan met (ernstige) voetklachten, kan een register podoloog voor aangename voorzieningen zorgen. Daarnaast heeft een register podoloog specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei.

Tijdens uw bezoek aan onze voetspecialist neemt hij de tijd voor een uitgebreid podologisch onderzoek.

Concreet bestaat het onderzoek uit de volgende onderdelen: – anamnese: uw dagelijkse loopgedrag, uw klachten, de voorgeschiedenis en het verloop van de klachten worden beschreven – ganganalyse: uw looppatroon wordt geanalyseerd – houdinganalyse: uw houding wordt gemeten – functieonderzoek – voet- en schoeninspectie Dus voor al uw voetklachten kunt u dus ook bij ons terecht.

Kom vrijblijvend eens langs bij ons voor een voetonderzoek.

 

Schoenmaker Winschoten – Bakker de Rappe Schoenlapper is lid van De Schoenmakers Fabriek.

Pin It on Pinterest