Schoenmaker Weert, Doctor Poelsstraat 6 – Schoenmakerij Schrijen

Schoenmaker Weert, Doctor Poelsstraat 6 – Schoenmakerij Schrijen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker weert, schoenmakers weert, schrijen, stomerij weert, kledingreparatie weert, schoenreparatie weert, sleutel bijmaken weert, sleutelservice weert, kleermaker weert, kleding reparatie weert, schoenmaker schrijen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Schrijen
Doctor Poelsstraat 6,
6006 ZE Weert
0495-534685

Click to open a larger map

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-19.00

Zaterdag:     09.00-13.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Naamborden en bewegwijzering maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters (ook op maat), inlegzolen, riemen, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker weert

Hans

Schoenmaker Weert – Schoenmakerij Schrijen: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Weert – Schoenmakerij Schrijen staat al jaren voor vakmanschap en kwaliteit.

Kwaliteitsschoenen van merken als Van Lier, Greve, Van Bommel en Santoni worden met kwaliteitsmaterialen gerepareerd en met de hand afgewerkt voor een perfecte finishing touch.

Wij gebruiken alleen zolen van Joh. Rendenbach (JR). Deze worden gelooid op basis van eikenschors. Dat zorgt voor een hoge slijtvastheid en soepelheid.

Naast schoenreparaties kun je bij Schoenmaker Weert – Schoenmakerij Schrijen ook terecht voor naambordjes en bewegwijzering. Deze zijn aan te passen aan uw wensen. Ook leuk om als cadeau te geven.

Schoenmaker Weert – Schoenmakerij Schrijen heeft een groot aanbod in sleutels. Bijna alle soorten sleutels kunt u direct laten dupliceren.

We hebben een grote voorraad onderhoudsproducten van Saphir en accessoires voor schoenen. Ook vervangen wij ritsen in paardrijlaarzen, tassen en schoenen.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker weert, schoenmakers weert, schrijen, stomerij weert, kledingreparatie weert, schoenreparatie weert, sleutel bijmaken weert, sleutelservice weert, kleermaker weert, kleding reparatie weert, schoenmaker schrijen.

Hans Schrijen

eigenaar, Schoenmakerij Schrijen

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Weert, Doctor Poelsstraat 6 – Schoenmakerij Schrijen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER WEERT

Weert (Limburgs: Wieërt) is een stad in de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België, daarom wordt de stad ook wel ‘de poort van Limburg’ genoemd. Verder ligt de stad bij de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart. Weert kreeg stadsrechten in 1414.

De naam ‘Weert’ geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. ‘Weert’ is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan.

Schoenmaker Weert, Doctor Poelsstraat 6 – Schoenmakerij Schrijen is gevestigd in het stadsdeel Keent (zijstraat van de St. Jozeflaan).

Meer over Weert

Pin It on Pinterest