Schoenmaker Wateringen, Plein 23 – Schoenmakerij Van der Spek

Schoenmaker Wateringen, Plein 23 – Schoenmakerij Van der Spek. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker wateringen, schoenenwinkel wateringen, schoenen wateringen, van zundert wateringen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Van der Spek
Plein 23,
2291 CA Wateringen
0174-296676

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    08.30-17.30

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, slippers, riemen, damestassen, heuptassen, rugzakken, wandelstokken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Verkoop maatschoenen en handgemaakte Ambiorix schoenen
  • Verkoop werkschoenen Grisport & Redbrick

SCHOENMAKERS
schoenmaker wateringen

Henk & Lynn

Schoenmaker Wateringen – Schoenmakerij Van der Spek: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Wateringen – Schoenmakerij Van der Spek is al 100 jaar een begrip in Wateringen en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Wateringen – Schoenmakerij Van der Spek niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Wateringen – Schoenmakerij Van der Spek desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Daarnaast verzorgen wij orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan mensen met een verschil in beenlengte. Voor de wandelliefhebbers kunnen we onder wandel- en bergschoenen compleet nieuwe onderwerken plaatsen.

Natuurlijk kunt u bij Schoenmakerij Van der Spek terecht voor uw schoenen, hakken en zolen, maar de schoenmaker kan veel meer voor u betekenen. Het assortiment van Schoenmakerij Van der Spek omvat ook sleutelservice, sleutelhangers, veters, sloffen, inlegzolen, leerverzorgingsmaterialen, damestassen, wandelstokken, en portefeuilles. Ook kunt u op het Plein terecht voor het graveren van naamplaten voor aan de deur.

Sinds het voorjaar van 2002 leveren wij “schoenen op maat”. In dit Embassy Personal Pair Concept past u een van de voorbeeldmodellen die wij in onze winkel hebben staan. U heeft de keuze uit 12 verschillende modellen. Wij nemen de juiste lengte- en breedtemaat op. U heeft de keuze uit 20 soorten leer en suède en tientallen kleuren. Daarna worden uw schoenen voor u op maat gemaakt in een fabriek waar men meer dan 100 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van kwaliteitsschoenen. Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker wateringen, schoenenwinkel wateringen, schoenen wateringen, van zundert wateringen.

Henk van Zundert & Lynn Uitvlugt

het team, Schoenmakerij Van der Spek

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker wateringen
schoenmaker wateringen

schoenmaker wateringen

Schoenmaker Wateringen, Plein 23 – Schoenmakerij Van der Spek is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER WATERINGEN

Wateringen is een plaats met 14.406 inwoners (1 januari 2011) in het Westland in Zuid-Holland (gemeente Westland).

Tot het einde van het jaar 2003 vormde de plaats Wateringen samen met Kwintsheul de gemeente Wateringen. Vanaf 1 januari 2004 vormt Wateringen (inclusief Kwintsheul) samen met de voormalige gemeenten Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier en Monster de nieuwe gemeente Westland door de gemeentelijke herindeling Westland.

De Haagse Vinex-wijk Wateringse Veld grenst aan Wateringen (en is gebouwd op gebied van de gemeente Wateringen dat in 1994 door Den Haag geannexeerd is). Wateringen heeft ook een wielren-criterium: de Wateringse wielerdag.

Schoenmaker Wateringen, Plein 23 – Schoenmakerij Van der Spek is al sinds 1980 gevestigd in het centrum van Wateringen aan een van de populairste winkelstraten.

Meer over Wateringen

Pin It on Pinterest