Schoenmaker Voorschoten, Schoolstraat 93 – Schoenmakerij Mickle

Schoenmaker Voorschoten, Schoolstraat 93 – Schoenmakerij Mickle. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als schoenmaker leiden, sleutelmaker leiden, schoenmakers voorschoten, mickle, sleutelmaker voorschoten.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Mickle
Schoolstraat 93,
2251 BG Voorschoten
071-5617006

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, (heup)tassen, rugzakken, paraplu’s, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees en sleutelhangers
  • Specialist aanpassingsschoenen

SCHOENMAKERSschoenmaker voorschoten

 

Will & Cees

 

 

Schoenmaker Voorschoten – Schoenmakerij Mickle:
Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Voorschoten – Schoenmakerij Mickle is een begrip in Voorschoten en omgeving. Wij zijn als Schoenmaker Voorschoten – Schoenmakerij Mickle niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Voorschoten – Schoenmakerij Mickle desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel, Van Lier, Avang en Greve schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder schoenmaker leiden, sleutelmaker leiden, schoenmakers voorschoten, mickle, sleutelmaker voorschoten.

 

Will & Cees Saarloos

eigenaren, Schoenmakerij Mickle

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker voorschoten
schoenmaker voorschoten

schoenmaker voorschoten

Schoenmaker Voorschoten, Schoolstraat 93 – Schoenmakerij Mickle is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER VOORSCHOTEN

Voorschoten is een gemeente in Zuid-Holland met 25.150 inwoners (peildatum 31 maart 2015, bron: CBS) en een oppervlakte van 11,59 vierkante kilometer.

Het dorp Voorschoten is in het noorden vastgebouwd aan Leiden, waarvan het gescheiden is door het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn Den Haag–Leiden. Het dorp is ingeklemd tussen deze spoorlijn in het westen en het Rijn-Schiekanaal (de Vliet) in het oosten. In het westen grenst de gemeente aan Wassenaar en in het zuiden en oosten aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Leidschendam en Stompwijk ligt zuidwestelijk van Voorschoten. De gemeente heeft een groen karakter, vooral aan de zuid- en westkant, waar de Duivenvoordecorridor een onderdeel is van de Ecologische hoofdstructuur.

Voorschoten is nu vooral een forensenplaats. Met name in de eerste naoorlogse decennia is de gemeente sterk gegroeid: van bijna 5500 inwoners in 1934, via ruim 9300 begin 1946 naar meer dan 20.000 in 2000. Anno 2014 is het aantal inwoners gegroeid naar bijna 25.000.

Schoenmaker Voorschoten, Schoolstraat 93 – Schoenmakerij Mickle is gelegen in het centrum van Voorschoten.

Meer over Voorschoten

 

Pin It on Pinterest