Schoenmaker Vlissingen, Walstraat 117 – HAKO Vlissingen

Schoenmaker Vlissingen, Walstraat 117 – HAKO Vlissingen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker vlissingen, sleutel bijmaken vlissingen, schoenmakers vlissingen, vof hako vlissingen.

BEZOEKADRES


HAKO Vlissingen
Walstraat 117,
4381 GG Vlissingen
0118-414487

Click to open a larger map

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-17.30

Koopavond:  19.00-20.30

Zaterdag:     08.30-17.00

DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, fournituren en sleutelhangers

SCHOENMAKER
schoenmaker vlissingen

Leen

Schoenmaker Vlissingen – HAKO Vlissingen:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Vlissingen – HAKO Vlissingen onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Vlissingen – HAKO Vlissingen schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Vlissingen – HAKO Vlissingen desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als sleutelmaker vlissingen, sleutel bijmaken vlissingen, schoenmakers vlissingen, vof hako vlissingen.

Leen Posthumus

eigenaar, HAKO Vlissingen

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Vlissingen, Walstraat 117 – HAKO Vlissingen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER VLISSINGEN

Vlissingen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op Walcheren. De stad Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners. De gelijknamige gemeente heeft 44.441 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en een oppervlakte van 344,98 km², waarvan 310,84 km² water.

Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg (10.500 inwoners), West-Souburg (1000 inwoners) en Ritthem (500 inwoners), al wordt West-Souburg tot een wijk van Vlissingen gerekend. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners.

De eerste vermelding van Vlissingen was in 1247.

Er zijn verschillende verhalen over de herkomst van de naam Vlissingen. Zo gaat er het verhaal dat Sint Willibrord in de 7e eeuw in Vlissingen aankwam met een fles. Hij deelde de inhoud van deze fles met bedelaars en probeerde ze te bekeren. Er gebeurde een wonder, waardoor de inhoud van de fles niet afnam. Toen de bisschop merkte dat de bedelaars niet naar zijn woorden wilde luisteren gaf hij hen de fles en noemde de plaats Flessinghe.

Een andere bron stelt dat de naam van een oud veerhuis komt, waaraan bij wijze van bijgeloof een fles vastgemaakt was. De monnik Jacob van Dreischor, die de plaats in 967 bezocht noemde het veerhuis toen: het veer aan de flesse. Omdat veel plaatsen in die tijd het achtervoegsel -inge kregen, verbasterde de naam later naar Vles-inge.

Een derde mogelijkheid is dat de naam van het Deense woord vles komt, dat betekent getijde.

De stad heeft al sinds 1315 stadsrechten.

Schoenmaker Vlissingen, Walstraat 117 – HAKO Vlissingen is gevestigd in het centrum van Vlissingen.

Meer over Vlissingen

Pin It on Pinterest