Schoenmaker Velserbroek, Galle Promenade 4 – Uw Schoenmaker

Schoenmaker Velserbroek, Galle Promenade 4 – Uw Schoenmaker. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als slotenmaker santpoort, schoenmaker santpoort, slotenmaker velserbroek, stomerij velserbroek, stomerij santpoort, kledingreparatie velserbroek, kledingreparatie santpoort.

BEZOEKADRES


Uw Schoenmaker
Winkelcentrum Velserbroek
Galle Promenade 4,
1991 PR Velserbroek
023-5377576

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-17.30

Woensdag:   09.30-17.30

Donderdag:  09.30-17.30

Vrijdag:        09.30-17.30

Zaterdag:     09.30-17.00

DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Klein orthopedische aanpassingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, schoenspanners, wandelstokken, horlogebandjes, adreslabels, schoenpoetskisten, hangsloten en sleutelhangers
 • Verkoop portemonnees van Castelijn & Beerens
 • Hang- & Sluitwerk specialist
 • Erkend leerbedrijf
 • Agent Slotendienst met buitendienst
 • Uitgebreid beveiligingsadvies voor uw woning

SCHOENMAKER
schoenmaker velserbroek

Hamza

Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker is een begrip in Velserbroek en omstreken en is sinds 2001 gevestigd aan de Galle Promenade 4 in winkelcentrum Velserbroek. Wij zijn als Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Tevens zijn wij in het bezit van originele materialen voor Greve schoenen. Ook voor kleine reparaties aan lederwaren zoals stikwerk, vervangen van sluitingen en nieuwe riemen aan tassen kunt u bij ons terecht. Voor uw kledingreparatie’s en het wassen, stomen en strijken van kleding & linnengoed kunt u ook bij Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker terecht.

Natuurlijk kunt u bij Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker terecht voor uw schoenen, hakken en zolen, maar de schoenmaker kan veel meer voor u betekenen. Het assortiment van Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker omvat ook sleutelservice, sleutelhangers, veters, sloffen, inlegzolen, leerverzorgingsmaterialen, schoenspanners, riemen, wandelstokken, horlogebandjes, adreslabels, schoenpoetskisten, hangsloten en sleutelhangers. Ook kunt u bij ons terecht voor het graveren van naamplaten voor aan de deur.

Huis-, fiets- en autosleutels (ook met chip!) maken wij klaar terwijl u wacht en voor hang en sluitwerk kunt u ook bij Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker terecht. Wij hebben ook een buitendienst voor al u problemen met uw sloten aan huis. Voor een uitgebreid beveiligingsadvies voor uw woning kunt u ook bij Schoenmaker Velserbroek – Uw Schoenmaker terecht en deze is geheel vrijblijvend.

Ook kunt u ons vinden onder slotenmaker santpoort, schoenmaker santpoort, slotenmaker velserbroek, stomerij velserbroek, stomerij santpoort, kledingreparatie velserbroek, kledingreparatie santpoort.

Hamza Dogan

eigenaar, Uw Schoenmaker

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker velserbroek
schoenmaker velserbroek

schoenmaker velserbroek

Schoenmaker Velserbroek, Galle Promenade 4 – Uw Schoenmaker is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER VELSERBROEK

Velserbroek is een dorp in de gemeente Velsen (provincie Noord-Holland) sinds jaren tachtig ontstaan als uitbreidingsgebied voor Haarlem en omgeving. Met ruim 16.000 inwoners is Velserbroek inmiddels de op één na grootste kern in de gemeente Velsen.

De naam Velserbroek is ontleend aan de Velserbroekpolder. Vandaar ook dat men in de plaats zelf nog vaak “de Velserbroek” hoort. De component ‘broek’ staat voor ‘(veen-)moeras’.

Schoenmaker Velserbroek, Galle Promenade 4 – Uw Schoenmaker is gevestigd in het centrum van Velserbroek in Winkelcentrum Velserbroek.

Meer over Velserbroek

Pin It on Pinterest