Schoenmaker Veenendaal, Hoofdstraat 98 – Van Boordt

Schoenmaker Veenendaal, Hoofdstraat 98 – Van Boordt. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als damesmode veenendaal, kledingwinkels veenendaal, kledingwinkel veenendaal, van boordt veenendaal, sleutelmaker veenendaal, sleutelspecialist veenendaal, schoenreparatie veenendaal, sleutel bijmaken veenendaal, schoenmakerij veenendaal, sleutels bijmaken veenendaal, leren jassen veenendaal, schoenmakers veenendaal.

BEZOEKADRES


Van Boordt
Hoofdstraat 98,
3901 AW Veenendaal
0318-529811

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    09.00-17.30

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (incl chip)
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, fournituren, riemen, portemonnees, tassen, heuptassen, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Grote collectie lederen dames- en herenjassen
  • Ruim assortiment damestextiel

SCHOENMAKERS
schoenmaker veenendaal

Joop & Ron

Schoenmaker Veenendaal – Van Boordt:
Ambachtelijke schoenmaker

Al sinds 1969 is familiebedrijf Van Boordt een begrip in Veenendaal. Door onze jarenlange ervaring en passie voor leer kunnen wij ons de lederwarenspecialist van Veenendaal en omgeving noemen. Wij zijn als Schoenmaker Veenendaal – Van Boordt onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Veenendaal – Van Boordt schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres.

Bij Schoenmaker Veenendaal – Van Boordt vindt u een royaal aanbod van leer, textiel, schoenen en accessoires voor dames en heren. Iedereen, jong of iets ouder, kan zijn slag slaan bij Van Boordt! De nadruk van de wisselende collectie ligt op echt leder, functionaliteit en hoogstaande kwaliteit. Er wordt constant gezocht naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen voor het brede assortiment. Deze zoektocht blijft echter niet alleen in Nederland maar heeft zich uitgebreid tot over de hele wereld.

Ook het team van Schoenmaker Veenendaal – Van Boordt draagt bij aan het succes van de winkel. Onze medewerkers adviseren u graag en helpen u bij het maken van de beste keuze. Naast de trendy collectie en de goede service heeft Van Boordt ook nog een eigen lederreparatie service. Koopt u een riem bij Van Boordt? Hij wordt gratis op maat gemaakt! Ook voor andere lederreparaties bent u bij Van Boordt aan het juiste adres.

We zijn ook te vinden als damesmode veenendaal, kledingwinkels veenendaal, kledingwinkel veenendaal, van boordt veenendaal, sleutelmaker veenendaal, sleutelspecialist veenendaal, schoenreparatie veenendaal, sleutel bijmaken veenendaal, schoenmakerij veenendaal, sleutels bijmaken veenendaal, leren jassen veenendaal, schoenmakers veenendaal.

Joop & Ron Emmerik

eigenaren, Van Boordt

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Veenendaal, Hoofdstraat 98 – Van Boordt is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER VEENENDAAL

Veenendaal (lokaal ook wel: ‘t Veen) is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De gemeente telt 63.812 inwoners (1 januari 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 19,81 km² (waarvan 0,17 km² water). Veenendaal werkt met de gemeenten Rhenen, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude samen in het regionaal samenwerkingsverband Regio FoodValley.

De naam wordt voor het eerst genoemd als ‘Veenendael’ in de wijdingsakte van de in 1566 ingewijde kerk. Daarvoor was ‘het veen’ gebruikelijk, een benaming die ook nu nog gebruikt wordt. In een document uit 1587 wordt eenmaal de benaming ‘Veenlantdael’ gebruikt. Op oude kaarten komt ook voor: ‘Vennedael’, ‘Veennedeal’, ‘Vennedale’ en ‘Venendaal’. De naam moet dan ook begrepen worden als ‘Veenen-Daal’, en niet als ‘Veen-en-Daal’.

Schoenmaker Veenendaal, Hoofdstraat 98 – Van Boordt is gevestigd in het centrum van Veenendaal.

Meer over Veenendaal

Pin It on Pinterest