Schoenmaker Veenendaal, Corridor 42 – Schoenmakerij Bert

Schoenmaker Veenendaal, Corridor 42 – Schoenmakerij Bert. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker veenendaal, sleutelspecialist veenendaal, schoenreparatie veenendaal, sleutel bijmaken veenendaal, schoenmakerij veenendaal, sleutels bijmaken veenendaal, schoenmakers veenendaal, schoenmakerij bert veenendaal.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Bert
Winkelcentrum Passage Corridor
Corridor 42,
3901 AC Veenendaal
0318-543680

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Scharen en messen slijpen
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKER
schoenmaker veenendaal

Hamid

Schoenmaker Veenendaal – Schoenmakerij Bert: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Veenendaal – Schoenmakerij Bert is gevestigd in Winkelcentrum Passage Corridor en staat voor passie en kwaliteit. Wij zijn als Schoenmaker Veenendaal – Schoenmakerij Bert niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Veenendaal – Schoenmakerij Bert desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Daarnaast verzorgen wij klein orthopedische aanpassingen.

Natuurlijk kunt u bij Schoenmaker Veenendaal – Schoenmakerij Bert terecht voor uw schoenen, laarzen en tassen, maar de schoenmaker kan veel meer voor u betekenen. Het assortiment van Schoenmaker Veenendaal – Schoenmakerij Bert omvat ook sleutelservice, sleutelhangers, veters, inlegzolen, leerverzorgingsmaterialen, portefeuilles, graveren van naamplaten, schoenpoetskisten, hangsloten & adreslabels.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker veenendaal, sleutelspecialist veenendaal, schoenreparatie veenendaal, sleutel bijmaken veenendaal, schoenmakerij veenendaal, sleutels bijmaken veenendaal, schoenmakers veenendaal, schoenmakerij bert veenendaal.

Hamid Yosofi

eigenaar, Schoenmakerij Bert

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker veenendaal
schoenmaker veenendaal

schoenmaker veenendaal

Schoenmaker Veenendaal, Corridor 42 – Schoenmakerij Bert is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER VEENENDAAL

Veenendaal (lokaal ook wel: ‘t Veen) is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De gemeente telt 63.812 inwoners (1 januari 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 19,81 km² (waarvan 0,17 km² water). Veenendaal werkt met de gemeenten Rhenen, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude samen in het regionaal samenwerkingsverband Regio FoodValley.

De naam wordt voor het eerst genoemd als ‘Veenendael’ in de wijdingsakte van de in 1566 ingewijde kerk. Daarvoor was ‘het veen’ gebruikelijk, een benaming die ook nu nog gebruikt wordt. In een document uit 1587 wordt eenmaal de benaming ‘Veenlantdael’ gebruikt. Op oude kaarten komt ook voor: ‘Vennedael’, ‘Veennedeal’, ‘Vennedale’ en ‘Venendaal’. De naam moet dan ook begrepen worden als ‘Veenen-Daal’, en niet als ‘Veen-en-Daal’.

Schoenmaker Veenendaal, Hoofdstraat 98 – Van Boordt is gevestigd in het centrum van Veenendaal in Winkelcentrum Passage Corridor.

Meer over Winkelcentrum Passage Corridor

Pin It on Pinterest