Schoenmaker Utrecht, Voor de Burchten 270 Vleuten – Schoenmakerij Rob Roy

Schoenmaker Utrecht, Voor de Burchten 270 Vleuten – Schoenmakerij Rob Roy. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, sleutelspecialist utrecht, sleutelservice utrecht, schoenmaker vleuten en schoenmaker leidsche rijn.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Rob Roy
Voor de Burchten 270,
3452 MB Vleuten
Leidsche Rijn, Utrecht
030-6663184

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-21.00

Zaterdag:     09.30-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, tassen, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers

SCHOENMAKERschoenmaker utrecht

Roy

 

Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij Rob Roy:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij Rob Roy onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij Rob Roy schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij Rob Roy desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, sleutelspecialist utrecht, sleutelservice utrecht, schoenmaker vleuten en schoenmaker leidsche rijn.

 

 

Roy van Buuren

eigenaar, Schoenmakerij Rob Roy

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Utrecht, Voor de Burchten 270 Vleuten – Schoenmakerij Rob Roy is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER UTRECHT

Vleuterweide is een deelplan van de Vinex-locatie Leidsche Rijn, in de Nederlandse gemeente Utrecht. Vleuterweide is gelegen tussen de kernen van Vleuten, De Meern en het dorp Harmelen, en maakt deel uit van de wijk Vleuten-De Meern.

Het plan wordt gerealiseerd in de periode 2005 – 2012. Het belangrijkste kenmerk van deze buurt/subwijk is het “dorpse” karakter. Een groot deel van de buurt heeft een typische “jaren-30” uitstraling, met straten in de stijl van de oude arbeiderswijkjes, hofjes en herenhuizen.

Door de lage ligging is de buurt doorsneden met grachten en sloten, waarvan enkele er voor de bouw van de buurt al lagen.

Op 6 oktober 2010 is er een winkelcentrum geopend in Vleuterweide. De HEMA en de Albert Heijn die eerst op een noodlocatie stonden, zijn ook gevestigd in het nieuwe winkelcentrum.

Schoenmaker Utrecht, Voor de Burchten 270 Vleuten – Schoenmakerij Rob Roy is gevestigd in het Winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht in een prachtig pand, te midden van allerlei ondernemers aan de busbaan in Vleuterweide.

Meer over Vleuterweide

 

Pin It on Pinterest