Schoenmaker Utrecht, Steenweg 58 – Mister Minit Steenweg

Schoenmaker Utrecht, Steenweg 58 – Mister Minit Steenweg. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelkoning utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, mister minit utrecht, sleutelspecialist utrecht, autosleutel bijmaken utrecht, sleutels bijmaken utrecht, sleutelservice utrecht, schoenreparatie utrecht, schoenmaker steenweg utrecht, schoenmakerij utrecht, schoenmakers utrecht, utrecht schoenmaker.

BEZOEKADRES


Mister Minit Steenweg BV
Steenweg 58,
3511 JS Utrecht
030-2319739

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    09.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-21.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Zondag:       12.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, riemen, tassen, klompen, adreslabels, identiteitsplaatjes, adres penningen, schoenpoetskisten, sloten, hangsloten, paraplu’s, batterijen, regenponcho’s en sleutelhangers
  • Victorinox messen

SCHOENMAKER
schoenmaker utrecht

Rick

Schoenmaker Utrecht – Mister Minit Steenweg:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Utrecht – Mister Minit Steenweg onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Utrecht – Mister Minit Steenweg schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Utrecht – Mister Minit Steenweg desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als sleutelkoning utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, mister minit utrecht, sleutelspecialist utrecht, autosleutel bijmaken utrecht, sleutels bijmaken utrecht, sleutelservice utrecht, schoenreparatie utrecht, schoenmaker steenweg utrecht, schoenmakerij utrecht, schoenmakers utrecht, utrecht schoenmaker.

Sven van Westerlaak

eigenaar, Mister Minit Steenweg BV

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Utrecht, Steenweg 58 – Mister Minit Steenweg is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER UTRECHT

De Binnenstad van Utrecht (in de stad en provincie ook wel de Stad genoemd) is een wijk van de gemeente Utrecht, in de Nederlandse provincie Utrecht. De wijk die gelegen is in het centrum van deze gemeente heeft 17.571 inwoners (2015, bron: gem. Utrecht). De wijk is qua inwonertal en oppervlakte de kleinste wijk van Utrecht.

De wijk omvat de historische binnenstad binnen de singels en enkele buurten ten westen daarvan. De binnenstad binnen de singels heeft een oppervlakte van 1,46 km2 en een bevolking van circa 14.500 inwoners (circa 10.000 inwoners per km2).

Het oude kerngebied van Utrecht lag vanaf omstreeks het jaar 50 middenin de Binnenstad rond het Domplein met de Zadelstraat. Militair, religieus, bestuurlijk en qua handel en ambachten concentreerden zich hier de diverse machten. In 1122 verkreeg Utrecht stadsrechten, waarop om een 132 hectare groot grondgebied een stadswal/stadsmuur met verdedigingsgracht werd aangelegd. Pas in de 19e eeuw ontwikkelde de stad zich qua bebouwing grootschalig daarbuiten en werden de verdedigingswerken grotendeels gesloopt. De huidige wijk Binnenstad beslaat het grondgebied binnen de voormalige stadsmuren, het terrein tussen de oude binnenstad en het spoor, en het gebied rond het Centraal Station en de Jaarbeurs.

Het grondgebied binnen de voormalige stadsmuren is vandaag de dag vrijwel in zijn geheel een beschermd stadsgezicht. Hierin bevinden zich vele honderden monumenten met vanuit de middeleeuwen onder meer de Dom van Utrecht en een kilometerslange stadshaven voorzien van werfkelders.

Schoenmaker Utrecht, Steenweg 58 – Mister Minit Steenweg is gevestigd in de binnenstad van Utrecht in de buurt Lange Elisabethstraat en Mariaplaats.

Meer over de Binnenstad van Utrecht

Pin It on Pinterest