Schoenmaker Utrecht, Roelantdreef 242 – Schoenmakerij van den Brul

Schoenmaker Utrecht, Roelantdreef 242 – Schoenmakerij van den Brul. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutels bijmaken utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, schoenmaker overvecht, sleutelservice utrecht, schoenreparatie utrecht, utrecht schoenmaker, schoenmakers utrecht, brul schoenmaker utrecht, brul roelantdreef, schoenmaker roelantdreef.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij van den Brul
Shoppingcenter Overvecht
Roelantdreef 242,
3562 KH Utrecht
030-2610153

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00
DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, lederen broekriemen, portemonnees, adreslabels, sleutelhangers, hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten en houten en leren klompen
  • Ruim assortiment tassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken

SCHOENMAKERSschoenmaker utrecht

Bart & Rick

Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul is een begrip in Utrecht, begonnen in de Kapelstraat in 1910, we bestaan nu al meer dan 100 jaar. Het bedrijf is van generatie naar generatie gegaan waarvan wij de 3e en 4e generatie zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Onze Winkel, Schoenmakerij van den Brul aan de Roelantdreef 242 in Utrecht ligt in het Shoppingcenter Overvecht, waar alle grote ketens ook gevestigd zijn, het winkelcentrum is volledig overdekt zodat u ook in de winter comfortabel bij ons kan winkelen. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd zoals, kerstmarkt, braderieën, midzomerweek enzovoort.

Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul voor alle reparaties aan uw schoenen: het verzolen van schoenen in Leer of Rubber, nieuwe achterlap (hakken) op schoenen plaatsen, hiel-voeringen plaatsen, ritsen vervangen (ook in tassen), kleine herstelwerkzaamheden zoals stikwerk, creatieve oplossingen voor problemen met de schoen, hak en zool verhogingen. Ons Filiaal aan de Roelantdreef 242 is aangesloten bij Stichting Schoenmakers Gilde wat inhoud dat wij Van Bommel, Greve en Van Lier schoenen met zoveel mogelijk originele onderdelen vakkundig kunnen repareren. Dit wordt door deze fabrikanten ondersteund.

Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij van den Brul en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Ook kunt u bij Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul terecht voor het kopiëren van: cilindersleutels (huissleutels), ster- of pen-sleutels, baardsleutels zowel standaard als speciaal gemaakt, autosleutels met en zonder startonderbreker, fietssleutels ook de Nieuwste AXA, certificaatsleutels van bijvoorbeeld Lips, Nemef, Evva, hangsloten, sloten, losse cilinders en opbouw sloten. Dit alles met professionele apparatuur in onze winkel in Utrecht.

Met een originele en gegraveerde naamplaat van Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een uitnodigende ‘finishing touch’. De stijl van uw eigen naamplaat zegt direct iets over wie u bent. U laat duidelijk zien wie er woont of werkt. U kunt kiezen uit elke denkbare stijl naamplaten, o.a. plexiglas, hout, emaille, glas, RVS / roestvrij staal, messing. Een eigen naamplaat is leuk om te geven, leuk om te krijgen, een grappig en toch we waardevol geschenk voor uzelf, uw gezin, maar ook als attentie voor vrienden, collega’s en verdere familie.

Ook bieden wij bij Schoenmaker Utrecht – Schoenmakerij van den Brul een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, portemonnees, adreslabels, sleutelhangers, hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten, houten en leren klompen, tassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutels bijmaken utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, schoenmaker overvecht, sleutelservice utrecht, schoenreparatie utrecht, utrecht schoenmaker, schoenmakers utrecht, brul schoenmaker utrecht, brul roelantdreef, schoenmaker roelantdreef.

Bart van den Brul

eigenaar, Schoenmakerij van den Brul

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker utrecht
schoenmaker utrecht

schoenmaker utrecht

Schoenmaker Utrecht, Roelantdreef 242 – Schoenmakerij van den Brul is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER UTRECHT

Overvecht is een groene en ruim opgezette wijk in de Nederlandse gemeente Utrecht. Het is een van de tien wijken waarin de gemeente Utrecht bestuurlijk is opgedeeld. Overvecht is een naoorlogse hoogbouwwijk, zoals er verschillende zijn in de regio Utrecht (bijvoorbeeld Kanaleneiland, een wijk die architectonisch veel overeenkomsten vertoont, en Vollenhove in Zeist). De wijk is ruim opgezet met tussen de bebouwing veel groen. Overvecht biedt veel voorzieningen: meerdere parken, een groot wijkwinkelcentrum, een politiebureau, een bibliotheek, een eigen treinstation en een wijkbureau.

De wijk is nu uitgegroeid tot een volwassen multiculturele stadswijk.

Schoenmaker Utrecht, Roelantdreef 242 – Schoenmakerij van den Brul is gevestigd in de wijk Overvecht in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht Noord.

Meer over Overvecht

Bekijk hieronder onze andere vestiging van Schoenmakerij van den Brul in Utrecht:


Pin It on Pinterest