Schoenmaker Utrecht, Musicallaan 7A – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde

Schoenmaker Utrecht, Musicallaan 7A – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, sleutelspecialist utrecht, autosleutel bijmaken utrecht, sleutels bijmaken utrecht, sleutelservice utrecht, schoenreparatie utrecht, schoenmakerij utrecht, schoenmaker terwijde, schoenmakers utrecht, utrecht schoenmaker, van vulpen utrecht.

BEZOEKADRES


Schoen & Sleutelmakerij Terwijde
Winkelcentrum Terwijde
Musicallaan 7A,
3543 ER Utrecht
030-2751187

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (incl chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, schoenspanners, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten, sleutelhangers en wandelstokken
  • Autosleutelspecialist
  • Slijpen schaatsen

SCHOENMAKER
schoenmaker utrecht

Marcel

Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Zijn je favoriete schoenen, sandalen of laarzen kapot en zijn ze toe een opknapbeurt? Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde kunnen wij je voorzien van het beste advies. Je bent op het juiste adres wanneer je op zoek bent naar de beste producten voor je schoenen, of het nu gaat om de beste reparatie aan je schoenen of hoe je het beste je schoenen kunt onderhouden. Bij Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde vind je passie voor schoenen.

Wij zijn als Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij zijn trots als vierde te zijn geëindigd bij de wedstrijd Schoenmakerij van 2016 van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde is een moderne schoenmaker die met de tijd is mee gegaan met kwaliteit op nummer een, uiteraard tegen een betaalbare prijs.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Naast de reparatie van schoenen kunt u bij Schoenmaker Utrecht – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde terecht voor nieuwe sleutels! U kunt hier niet alleen huissleutels maar ook camper-, auto-, caravan-, brommer-, kamer-, meubel- en vele andere sleutels laten dupliceren. Een ook gebroken sleutels laat u hier repareren. Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, sleutelspecialist utrecht, autosleutel bijmaken utrecht, sleutels bijmaken utrecht, sleutelservice utrecht, schoenreparatie utrecht, schoenmakerij utrecht, schoenmaker terwijde, schoenmakers utrecht, utrecht schoenmaker, van vulpen utrecht.

Marcel van Vulpen

eigenaar, Schoen & Sleutelmakerij Terwijde

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker utrecht
schoenmaker utrecht

schoenmaker utrecht

Schoenmaker Utrecht, Musicallaan 7A – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER UTRECHT

Terwijde is een Vinex-locatie in Utrecht, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Utrecht. Terwijde maakt deel uit van de wijk Leidsche Rijn.

De buurt is genoemd naar de boerderij Hof ter Weyde aan de Hof ter Weydeweg 30. Deze boerderij behoorde ooit toe aan de kloosterorde der Johannieters in Utrecht, die van hieruit een groot landerijencomplex (123 hectare) ontgonnen. De Johannieters gebruikten de opbrengsten voor de minderbedeelden en zieken in Utrecht. Het hoofdgebouw van deze boerderij is gehandhaafd blijven in het winkelcentrum Terwijde.

De buurt is relatief laag gelegen en heeft daarom grote waterpartijen. De meeste bebouwing is gesitueerd op eilanden die door vijvers zijn omgeven. Centraal in de buurt bevindt zich het Waterwinpark, dit is een waterwingebied midden in stedelijk gebied.

Schoenmaker Utrecht, Musicallaan 7A – Schoen & Sleutelmakerij Terwijde is gevestigd in winkelcentrum Terwijde in het hart van de wijken Terwijde en Het Zand in stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht.

Meer over de wijk Terwijde in Utrecht

Pin It on Pinterest