Schoenmaker Utrecht Centrum, Springweg 11 – Schoenmakerij J.P. Versteeg

Schoenmaker Utrecht Centrum, Springweg 11 – Schoenmakerij J.P. Versteeg. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook schoenmakers utrecht, schoenmakerij utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, sleutelspecialist utrecht, sleutels bijmaken utrecht, john versteeg, sleutelservice utrecht, versteeg utrecht, sleutel utrecht, schoenreparatie utrecht, schoenmaker utrecht centraal, schoenmaker utrecht centrum, sleutel maken utrecht, sleutel bij laten maken utrecht, orthopedisch schoenmaker utrecht, schoenmaker springweg, sleutel namaken utrecht, schoenenmaker utrecht, schoenmaker versteeg utrecht, schoenmakerij versteeg, schoenmaker versteeg, versteeg schoenmaker utrecht, utrecht schoenmaker, schoenen reparatie utrecht, sleutelmaker utrecht centrum, schoenmakerij j.p. versteeg utrecht.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij J.P. Versteeg
Springweg 11,
3511 VH Utrecht
030-2313755

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:  08.30-18.00

Donderdag: 08.30-18.00

Koopavond: 19.00-21.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-13.00
DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment riemen, inlegzolen, schoenspanners, schoencrème en schoenkisten, portemonnees en paraplu’s
  • Ruim 300 soorten veters van rol, die op lengte gemaakt kunnen worden. Leer, katoen, siliconen of polyester, met led-verlichting, elastisch of reflecterend
  • Officiële leverancier van de originele Van Bommel, Timberland, Greeper, U-Lace, Shoeps en Mr. Lacy veters, maar ook diverse veter-toebehoren zoals Bracks veterclips en Shwings.

SCHOENMAKERSschoenmaker utrecht centrum

John & Bálint

Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Welkom bij Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg, we bestaan als sinds 1918 (eerst in de Stationsstraat en sinds 1938 aan de Springweg 11) en zijn een begrip in Utrecht en omstreken.

Bij ons kunt u terecht voor een ambachtelijke, vakkundige reparatie van uw schoenen. Wij zijn als Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

We zijn als Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg een ambachtelijke schoenmakerij. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze trots in de schoenmakerij zijn de doornaaimachine en de aflappers. Met deze machines worden uw leren zolen op de enige juiste manier vervangen. Deze worden namelijk volledig (door)genaaid.

Daarnaast zijn we gecertificeerd tot ‘Meesterschoenmaker’. Dit houdt in dat uw schoenen van de merken Van Bommel, Van Lier en Floris van Bommel door Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg op vakkundige wijze worden gerepareerd mét gebruik van de originele materialen. Uiteraard kunt u ook voor kleine reparaties of veranderingen aan uw schoenen bij Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg terecht. Maar ook voor het repareren van uw bergschoenen.

Ook voor het dupliceren van sleutels gaat u naar Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg. U kunt hierbij denken aan: autosleutels, huissleutels, schuursleutels, fietssleutels en brievenbussleutels.

Bij Schoenmaker Utrecht Centrum – Schoenmakerij J.P. Versteeg kunt u ook terecht voor onderhoudsproducten. Wij hebben een groot assortiment voor het juiste onderhoud: schoensmeer, onderhoud voor suède, borstels, verf, schoenspanners, inlegzolen, riemen, portemonnees, onderhoudskisten, paraplu’s, enzovoorts.

Wij verkopen ruim 300 soorten veters van rol, die op lengte gemaakt kunnen worden. Leer, katoen, siliconen of polyester, met led-verlichting, elastisch of reflecterend. Ook zijn wij officiële leverancier van de originele Van Bommel, Timberland, Greeper, U-Lace, Shoeps en Mr. Lacy veters, maar ook diverse veter-toebehoren zoals Bracks veterclips en Shwings.

Kortom, onze winkel is zeker een bezoek waard!

Bekijk ook schoenmakers utrecht, schoenmakerij utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutel bijmaken utrecht, sleutelspecialist utrecht, sleutels bijmaken utrecht, john versteeg, sleutelservice utrecht, versteeg utrecht, sleutel utrecht, schoenreparatie utrecht, schoenmaker utrecht centraal, schoenmaker utrecht centrum, sleutel maken utrecht, sleutel bij laten maken utrecht, orthopedisch schoenmaker utrecht, schoenmaker springweg, sleutel namaken utrecht, schoenenmaker utrecht, schoenmaker versteeg utrecht, schoenmakerij versteeg, schoenmaker versteeg, versteeg schoenmaker utrecht, utrecht schoenmaker, schoenen reparatie utrecht, sleutelmaker utrecht centrum, schoenmakerij j.p. versteeg utrecht.

John Versteeg

eigenaar, Schoenmakerij J.P. Versteeg

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker utrecht centrum
schoenmaker utrecht centrum

schoenmaker utrecht centrum

Bálint Möller, werknemer van Schoenmakerij J.P. Versteeg, won de gouden prijs bij de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers 2016 in de categorie Leerlingen. Ook heeft hij inmiddels zijn diploma Schoenherstellen in ontvangst mogen nemen.

De vakwedstrijd vestigt de aandacht op de kwaliteit in het vak: van schoenreparaties tot de laatste methodes in de productie van handgemaakte schoenen. Deelnemers tonen hun technische kennis en hun vaardigheden op het gebied van maatwerk en reparatiewerk.

Tevens is bekend gemaakt dat Schoenmakerij J.P. Versteeg de op 1 na Beste Schoenmakerij van Nederland 2016 is geworden.

En John Versteeg heeft bij diezelfde wedstrijd ook nog eens BRONS behaald in de categorie Ondernemers. Trots!

Schoenherstellers leveren kwaliteit
De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging in samenwerking met de Dutch Shoe Academy en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Hoofdbedrijfschap Ambachten.

De schoenherstellersbranche en de Dutch Shoe Academy willen hiermee het imago, de reputatie en de kwaliteit van het schoenherstellersambacht bevorderen.

Met deze prijzen wordt een traditie voortgezet. In de loop der jaren is door diverse personeelsleden eerder al goud en diverse malen zilver en brons behaald bij diverse vakwedstrijden.

John Versteeg

eigenaar, Schoenmakerij J.P. Versteeg

schoenmaker utrecht centrum
schoenmaker utrecht centrum
schoenmaker utrecht centrum

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Schoenmakerij J.P. Versteeg:

Schoenmaker Utrecht Centrum, Springweg 11 – Schoenmakerij J.P. Versteeg is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER UTRECHT CENTRUM

De Springweg is een straat in het centrum van de Nederlandse stad Utrecht. Over een afstand van ongeveer een halve kilometer loopt de straat van de Mariaplaats naar de Geertekerk.

De Springweg bestond reeds in de middeleeuwen en is ontstaan uit een landweg die dateert van voor de stedelijke structuur. Het is één van de oudste straten van Utrecht. De oorsprong van de naam is onduidelijk. In de 11e eeuw is in het noordelijke gebied van de Springweg de inmiddels verdwenen Mariakerk gebouwd. Daaromheen ontstond een immuniteit, waarvoor een deel van de oude bebouwing aan de Springweg diende te wijken. De Springweg werd daarbij verdeeld in twee straten, de Springweg en Achter Clarenburg. Aan de Springweg zijn vandaag de dag onder meer de rijksmonumentale Myropscameren gelegen, het voormalige Andreasklooster, het Duitse Huis en de bioscoop Springhaver.

Schoenmaker Utrecht Centrum, Springweg 11 – Schoenmakerij J.P. Versteeg is gevestigd in het centrum van Utrecht in de buurt Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving (wijk Binnenstad).

Meer over de Springweg in Utrecht

Pin It on Pinterest