Schoenmaker Urk, Rotholm 87 – Schoenmakerij Visser

Schoenmaker Urk, Rotholm 87 – Schoenmakerij Visser. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker urk, klompen urk, laarzen urk, sleutel bijmaken urk, sleutels bijmaken urk, sleutelspecialist urk, sleutelservice urk, schoenreparatie urk, schoenmakerij urk, schoenmaker visser urk, schoenmakerij visser urk.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Visser
Rotholm 87,
8321 DJ Urk
0527-685155

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        14.00-18.00

Zaterdag:      09.00-13.00

Middagsluiting 12.45-14.00 uur

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Paardrijlaarzen herstellen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen
 • Huis- &  fietssleutels dupliceren
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen en hangsloten
 • Breed assortiment Dunlop laarzen, kinder laarzen, Strövels klompen en Jolly klompen
 • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker urk

Erik

Schoenmaker Urk – Schoenmakerij Visser: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmakerij Visser is al jaren gevestigd aan de Rotholm 87 te Urk. In de loop der jaren is de zaak uitgegroeid tot een begrip in de regio Urk. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker, kunnen wij uw riemen inkorten, ritsen in lederen jassen plaatsen, sneakers herstellen of (rij)laarzen inkorten. Wij doen ons uiterste best om uw schoeisel weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Urk – Schoenmakerij Visser en geef uw schoeisel een tweede kans. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Urk – Schoenmakerij Visser bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel of brievenbussleutel bij te laten maken. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Urk – Schoenmakerij Visser over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan sloffen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels en hangsloten. Ook bieden wij u een breed assortiment Dunlop laarzen, kinder laarzen, Strövels klompen en Jolly klompen. En slijpen wij graag uw schaatsen voordat u de ijsvloer weer op gaat!

We zijn ook te vinden als sleutelmaker urk, klompen urk, laarzen urk, sleutel bijmaken urk, sleutels bijmaken urk, sleutelspecialist urk, sleutelservice urk, schoenreparatie urk, schoenmakerij urk, schoenmaker visser urk, schoenmakerij visser urk.

Erik Visser

eigenaar, Schoenmakerij Visser

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Urk, Rotholm 87 – Schoenmakerij Visser is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER URK

Urk is een voormalig eiland en huidige gemeente in Nederland. Met 20.042 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) op een oppervlakte van circa 11,54 km² (en 98,36 km² water) is Urk qua oppervlakte de kleinste gemeente van de Nederlandse provincie Flevoland. Tot het gereedkomen in 1939 van de dijk die Urk met Lemmer verbond, was Urk een eiland in het IJsselmeer, de voormalige (tot de afwerking van de Afsluitdijk in 1932) Zuiderzee. In 1942 werd de Noordoostpolder drooggemalen, maar voor de inwoners van Urk leeft het eilandgevoel nog steeds; men woont bijvoorbeeld niet in Urk maar op Urk.

Urk kan worden omschreven als de meest kerkelijke gemeente van Nederland. Het is een zeer hechte gemeenschap. Het plaatselijke dialect, het Urkers, is nog buitengewoon vitaal en wijkt veel af van de andere dialecten uit de omgeving. Urk heeft ook zijn eigen volkslied. Het Urker volkslied wordt voornamelijk gezongen tijdens de jaarlijkse aubade op Koningsdag en overige officiële gelegenheden. Urk heeft heden ten dage verreweg de grootste vissersvloot en visverwerkende industrie van Nederland.

Schoenmaker Urk, Rotholm 87 – Schoenmakerij Visser is gevestigd in het centrum van Urk.

Meer over Urk

Pin It on Pinterest