Schoenmaker Tilburg Centrum, Sint Annaplein 10 – Schoenmakerij Harrie

Schoenmaker Tilburg Centrum, Sint Annaplein 10 – Schoenmakerij Harrie. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij tilburg, sleutelmaker tilburg, kledingreparatie tilburg, sleutelservice tilburg, sleutelspecialist tilburg, sleutel bijmaken tilburg, schoenmaker tilburg centrum, schoenreparatie tilburg, stomerij tilburg centrum, sleutelmaker tilburg centrum, schoenmakerij harrie.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Harrie
Sint Annaplein 10,
5038 TV Tilburg
06-23848160

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-21.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

zondag:       12.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, adreslabels, sleutelhangers, id-plaatjes, portemonnees, fiets- en hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten, besteksetjes en paraplu’s
 • Horloge Service Punt: horloge batterijen en -bandjes en repareren horloges
 • Verkoop Zippo aanstekers en brandstof
 • Autosleutelbehuizingen vervangen

SCHOENMAKERschoenmaker tilburg centrum

Harrie

Schoenmaker Tilburg Centrum – Schoenmakerij Harrie: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Harrie Akopian weet wat hij wil. Ondernemen. Nog een diploma halen. En schoenen repareren. De schoenmaker vertelt: “Dat weet ik al sinds ik mijn strikdiploma haalde, haha. Ik heb het vak van mijn vader geleerd, bij zijn schoenmakerij.” Snelservice! Bijna alle reparaties binnen 1 uur klaar.

U kunt bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Schoenmakerij Harrie terecht voor onderhoudsmiddelen, veters, inlegzolen, lederen broekriemen, adreslabels, sleutelhangers, id-plaatjes, portemonnees, fiets- en hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten, besteksetjes en paraplu’s en al uw schoenreparaties. Wij maken uw schoenen weer als nieuw! Wij maken elke reparatie met aandacht, zorg en verantwoordelijkheid. Wij werken met A-merk materialen en bieden u de beste reparatie. Uw schoenen worden netjes gemaakt en weer gepoetst door A-merk producten. Er gaat geen schoen ongepoetst de winkel uit! Bijna alle reparaties binnen 1 uur klaar! Wij geven 3+3 maanden garantie op al onze reparaties. Dit houdt in dat u na drie maanden met de gerepareerde schoenen altijd welkom bent voor een controle. Wij kijken de schoenen vakkundig na en kijken of de reparatie nog goed is. Wanneer dat niet het geval is wordt het kosteloos opnieuw gedaan. Mocht er iets ander aan gedaan worden dan geven wij dat ook aan. En mocht er niets gedaan worden dan poetsen wij uw schoenen opnieuw en dan kunt u ze weer aan!

U kunt bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Schoenmakerij Harrie ook terecht voor orthopedische reparaties. Wij repareren orthopedische schoenen en wij maken ook orthopedische aanpassingen op uw nieuwe schoenen. Denkt u hierbij aan een hak- of zoolverhoging. Wij verkopen de merken Bama, Marla en Mysole. Dit zijn echte A-merken en producten met hoge kwaliteit. Door een breed assortiment inlegzolen van het merk Mysole en Marla hebben wij een inlegzool voor al uw klachten. Wij hebben onder ander hielcups voor hielspoor en ondersteunende zolen om uw lichaam in balans te brengen.

U kunt voor al uw vragen terecht bij Schoenmakerij Harrie. Wij bieden u de beste sleutelservice. U kunt bij ons terecht voor al uw sleutels. Wij maken 99% van alle sleutels bij en als we het niet op voorraad hebben dan bestellen wij het voor u. Uw sleutel is klaar terwijl u een paar seconden wacht. Dit kunnen wij waarmaken door de uitgebreide machines en onze specialistische kennis. Wij maken cilindersleutels, veiligheidssleutels, baardsleutels, matrixsleutels, autosleutels, stersleutels en wij vervangen ook de behuizing van uw autosleutel.

U kunt bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Schoenmakerij Harrie ook terecht voor een transpondersleutel. Een transponder sleutel is een auto sleutel met chip. De chip geeft bij het starten een signaal af aan de auto en als de signaal niet goed is of er is geen signaal dan valt de auto weer uit. Hiervoor heb je een transponder nodig. Als u een goed functionerende sleutel heeft dan kunnen wij de transponder inlezen op een andere sleutel en de sleutel kopiëren. Dit kost slechts een paar minuten tijd. Wij maken bijna alle autosleutels bij, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. Wilt u weten of wij uw autosleutel bij kunnen maken dan kunt u altijd langs komen bij ons.

U kunt bij ons terecht voor uw horloge. Wij vervangen uw batterij en horlogeband met zorg en verantwoordelijkheid terwijl u er op wacht. Wij bieden u een horlogebatterij met levenslange garantie. Dit houdt in dat u maar een keer een batterij hoeft te betalen voor uw horloge. Als u kiest voor levenslange garantie dan krijgt u een garantiebewijs, waarmee u altijd kosteloos uw batterij kunt vervangen bij ons.
Voor alle reparaties groot en klein kunt u bij ons terecht. Mocht u vragen hebben dan bent u van harte welkom.

U kunt bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Schoenmakerij Harrie alles wat in onze handbereik is laten graveren. Wij graveren simpele huisbordjes tot een bijzonder boodschap. Wij graveren onder andere: Sleutelhangers, pennen, huisbordje en ID-tags. Een naam bord bestellen kan via naambord.nl. Wanneer u uw naam bord gepersonaliseerd heeft kunt u de naam bord gemakkelijk bestellen en bij ons ophalen.

Wij zijn stomerij depot van stomerij Peeters uit Tilburg. Voor alle soorten stoomgoed kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen ook het reinigen van uw trouwjurken, gordijnen, dekbedden en beddenhoezen, paardendekens. Ook repareren wij uw kleding, tassen, jassen en overige lederen producten.

We zijn ook te vinden als stomerij tilburg, sleutelmaker tilburg, kledingreparatie tilburg, sleutelservice tilburg, sleutelspecialist tilburg, sleutel bijmaken tilburg, schoenmaker tilburg centrum, schoenreparatie tilburg, stomerij tilburg centrum, sleutelmaker tilburg centrum, schoenmakerij harrie.

Harrie Akopian

eigenaar, Schoenmakerij Harrie

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Schoenmaker Tilburg Centrum, Sint Annaplein 10 – Schoenmakerij Harrie is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER TILBURG CENTRUM

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. De stad had op 1 januari 2014 191.275 inwoners, 90% van het gemeentetotaal. Het is in inwonertal de zesde stad van Nederland.

Schoenmaker Tilburg Centrum, Sint Annaplein 10 – Schoenmakerij Harrie is gevestigd in het centrum van Tilburg.

Meer over Tilburg

 

Pin It on Pinterest