Schoenmaker Tilburg Centrum, Piusstraat 40 – Martin’s Schoenservice

Schoenmaker Tilburg Centrum, Piusstraat 40 – Martin’s Schoenservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker tilburg, kledingreparatie tilburg, kleermaker tilburg, sleutel bijmaken tilburg, sleutelservice tilburg, sleutelspecialist tilburg, schoenmaker tilburg centrum, schoenreparatie tilburg, sleutelmaker tilburg centrum, martins schoenservice.

BEZOEKADRES


Martin’s Schoenservice
Piusstraat 40,
5038 WT Tilburg
013-5432172

Klik op de kaart voor een grotere weergave

AFLEVERPUNT:
Bijsterveldenlaan 168,
5045 ZW Tilburg
013-8897054
Wel even van tevoren bellen!

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.00

Woensdag:   09.00-17.00

Donderdag:  09.00-17.00

Vrijdag:        09.00-17.00

Zaterdag:      09.00-17.00


DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding, gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, rugzakken, cilindersloten en hangsloten
 • Batterijen auto afstandbediening vervangen
 • Messen en scharen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker tilburg centrum

Martin

Schoenmaker Tilburg Centrum – Martin’s Schoenservice: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Martin Kuiper is getrouwd en vader van twee dochters en eigenaar van Martin’s Schoenservice, voorheen de “Vergulde Laars”. Door zijn technisch inzicht en achtergrond (luchtvaartindustrie) en zijn enthousiasme voor het schoenmakersvak zijn uw schoenen in de juiste handen. Uw schoenen verdienen een correcte reparatie, en daar draagt hij zorg voor.

Heeft u schoenen in uw kast staan die u nooit meer draagt, omdat ze kapot of beschadigd zijn? Erg zonde natuurlijk, want een schoenreparatie in Tilburg bij deze vakman is zeker de investering waart. Schoenmaker Tilburg Centrum – Martin’s Schoenservice beschikt over een volledig ingerichte werkplaats waar diverse reparaties en onderhoud uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan het vervangen van een zool of hak. Natuurlijk wordt er alleen maar gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder Vibram en Svig. Na de schoenreparatie bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Martin’s Schoenservice zult u absoluut tevreden zijn. Kom gerust eens langs in deze mooie winkel en neem de schoenen mee. U wordt altijd van tevoren geïnformeerd over de prijs en wanneer u uw schoenen weer op kunt halen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Naast het authentieke schoenmakerswerk is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Martin’s Schoenservice voor uw schoenreparatin. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen.

Woont u niet in de buurt of heeft u geen tijd? Geen probleem, op verzoek kunt u uw schoenen ook bij ons afleveren op een moment dat u uitkomt. Tevens kunt u ook uw schoenen of andere lederwaren afgeven aan de Bijsterveldenlaan 168, 5045 ZW Tilburg. Wel even van tevoren bellen naar 013-8897054.

Martin’s Schoenservice is ook het adres voor het dupliceren van cilinderslotsleutels voor fiets-, scooter, motor- en autosleutels zonder startonderbreker, klaar terwijl u wacht. Ook voor baardsleutels (kastsleutels, schuursleutels, slaapkamersleutels) en certificaatsleutels die op bestelling worden geleverd (denk aan sleutelpas). Wij dupliceren ook transpondersleutels (sleutels met startonderbreker chip). Wel graag uw auto meenemen! Voor cilindersloten leveren wij diverse lengtematen met of zonder knop, gelijksluitend of verschillend sluitend. Tevens mogelijkheid om een compleet sluitplan te leveren. Martin’s Schoenservice maakt gebruik van o.a. de volgende sleutelmerken: Silca, JMA, Errebi, Pfaffenhain en Basi. Ook kunt u bij ons de batterij van uw auto afstandbediening laten vervangen.

Uw kleding en textiel levert u af bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Martin’s Schoenservice. Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Tilburg Centrum – Martin’s Schoenservice over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, tassen, rugzakken, cilindersloten en hangsloten. En wij kunnen voor u uw messen en scharen slijpen.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker tilburg, kledingreparatie tilburg, kleermaker tilburg, sleutel bijmaken tilburg, sleutelservice tilburg, sleutelspecialist tilburg, schoenmaker tilburg centrum, schoenreparatie tilburg, sleutelmaker tilburg centrum, martins schoenservice.

Martin Kuiper

eigenaar, Martin’s Schoenservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Tilburg Centrum, Piusstraat 40 – Martin’s Schoenservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER TILBURG CENTRUM

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. De stad had op 1 januari 2014 191.275 inwoners, 90% van het gemeentetotaal. Het is in inwonertal de zesde stad van Nederland.

In de volksmond worden Tilburgers Kruikezeikers genoemd. (De carnavalsnaam van Tilburg, Kruikestad, is hiervan afgeleid). Dit omdat de inwoners vroeger in kruiken urineerden voor de textielfabrieken, die de urine (vanwege de daarin aanwezige ammoniak) nodig hadden voor het bewerken van wol.

Schoenmaker Tilburg Centrum, Piusstraat 40 – Martin’s Schoenservice is gevestigd in het centrum van Tilburg.

Meer over Tilburg

Pin It on Pinterest