Schoenmaker Tiel, Waterstraat 21 – Schoenmakerij Theo

Schoenmaker Tiel, Waterstraat 21 – Schoenmakerij Theo, voorheen Schoenmakerij Motop. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker tiel, schoenmakers tiel en schoenmakerij motop tiel. De foto’s op deze pagina zijn onder andere gemaakt door Berry de Keizer.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Theo
Waterstraat 21,
4001 LA Tiel
0344-621638

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Koopavond:  18.30-21.00

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Ook voor nieuwe behuizingen autosleutels
  • Bijzonder ruim sleutelassortiment

SCHOENMAKERschoenmaker tiel

Theo

 

Schoenmaker Tiel – Schoenmakerij Theo:
Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Tiel – Schoenmakerij Theo, voorheen Schoenmakerij MoTop, is al 30 jaar een begrip voor deskundige schoenreparaties in Tiel. Wij zijn als Schoenmaker Tiel – Schoenmakerij Theo niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Schoenmaker Theo van Zoelen wordt bijgestaan door zijn vrouw Rianne. Zij zorgt voor een perfecte uitstraling van de zaak en zij regelt de administratie, zodat u er van verzekerd bent dat u geen cent te veel betaalt. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Tiel – Schoenmakerij Theo desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker tiel, schoenmakers tiel en schoenmakerij motop tiel.

 

Theo en Rianne van Zoelen

eigenaren, Schoenmakerij Theo

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker tiel
schoenmaker tiel

schoenmaker tiel

Schoenmaker Tiel, Waterstraat 21 – Schoenmakerij Theo is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER TIEL

Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km² (waarvan 2,17 km² water).

Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten).

Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht – Tiel en Arnhem – Tiel. Sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij een station op de lijn Utrecht – Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.

De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Van Flipje staat een standbeeld in de stad.

Schoenmaker Tiel, Waterstraat 21 – Schoenmakerij Theo is gevestigd in het centrum van Tiel.

Meer over Tiel

 

Pin It on Pinterest