Schoenmaker Tiel, Hoogeindsestraat 17 – De Snelherstel Tiel

Schoenmaker Tiel, Hoogeindsestraat 17 – De Snelherstel Tiel. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als snelherstel tiel, sleutelmaker tiel, snelherstel en schoenmakers tiel.


BEZOEKADRES


De Snelherstel Tiel
Hoogeindsestraat 17,
4001 AA Tiel
0344-620427

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    11.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-21.00*

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00

*Van 1 november tot 1 april geopend tot 20.00 uur

 

 

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Stomerijservice
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, adreslabels, portemonnees, hangsloten, shawls, zonnebrillen, paraplu’s, wandelstokken en sleutelhangers
  • Biba sieraden & Mode accesoires
  • EIGEN WEBSHOP

 

SCHOENMAKERSschoenmaker tiel

Janine, Jan, Ria en Geertje

Schoenmaker Tiel – De Snelherstel Tiel: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Tiel – De Snelherstel Tiel onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Al sinds 35 jaar worden bij ons als Schoenmaker Tiel – De Snelherstel Tielschoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Tiel – De Snelherstel Tiel desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Naast schoenreparatie kunt u bij ons ook terecht voor het bijmaken van alle soorten sleutels, naamborden, onderhoudsproducten, veters, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, portemonnees, Biba sieraden & Mode accesoires en nog veel meer!

We zijn ook te vinden als snelherstel tiel, sleutelmaker tiel, snelherstel en schoenmakers tiel.

Jan en Ria Verbeek

eigenaren, De Snelherstel Tiel

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

UITREIKING COWBOYSBAG BIJ DE SNELHERSTEL IN TIEL

Dennis Franke van De Schoenmakers Fabriek kwam langs met THE BAG van Cowboysbag t.w.v. € 229,95. Deze werd door Janine de Kok van De Snelherstel in Tiel, overhandigd aan de winnares van de FACEBOOK 2000 LIKES-actie: Jeannette van den Dries. Janine had ook nog taart voor iedereen met het logo van De Snelherstel erop. Het was smullen!

 

Schoenmaker Tiel, Hoogeindsestraat 17 – De Snelherstel Tiel is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER TIEL

Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km² (waarvan 2,17 km² water).

Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht – Tiel en Arnhem – Tiel. Sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij een station op de lijn Utrecht – Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.

De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Van Flipje staat een standbeeld in de stad.

Schoenmaker Tiel, Hoogeindsestraat 17 – De Snelherstel Tiel is gevestigd in het centrum van Tiel.

Meer over Tiel

Pin It on Pinterest