Schoenmaker Terneuzen, Schuttershofweg 32 – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler

Schoenmaker Terneuzen, Schuttershofweg 32 – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als pasfoto terneuzen, stomerij terneuzen, schoenen terneuzen, wentzler terneuzen, sleutelmaker terneuzen, kledingreparatie terneuzen, sleutel bijmaken terneuzen, schoenmaker wentzler terneuzen, wentzler, schuttershofweg terneuzen, schoen- en sleutelmakerij r. wentzler.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler
Winkelcentrum Schuttershof
Schuttershofweg 32,
4538 AA Terneuzen
0115-696349

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-17.30

Woensdag:   09.30-17.30

Donderdag:  09.30-17.30

Vrijdag:        09.30-17.30

Zaterdag:     10.00-16.00

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Tassen, jassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters en inlegzolen, riemen, adreslabels, portemonnees, sleutelhangers en schoenpoetskisten
 • Verkoop tassen, heuptassen, schoudertassen en rugzakken van onder andere de merken Dakine en Eastpak
 • Horloge Service Punt en ook horlogebandje van het merk Morellato
 • NIEUW: Pasfoto Service, klaar terwijl u wacht

SCHOENMAKERschoenmaker terneuzen

Robbert

Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn verhuisd naar een nieuw pand! Kom eens langs bij ons aan de Schuttershofweg 32 in Winkelcentrum Schuttershof. Wij zijn als Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons als Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Uw schoenen, laarzen, jassen en tassen worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen, laarzen, jassen en tassen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door deze goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Ook vervangen wij bij Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler onderwerken bij wandel- en bergschoenen zoals Meindl en Lowa.

Wij bieden bij Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède. Naast een zeer breed assortiment aan huissleutels, veiligheidssleutels en fietssleutels bent u nu ook bij Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler op het goede adres voor uw autosleutel voorzien van een transponder. Uiteraard klaar terwijl u wacht of winkelt. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes, schoenspanners, diverse sleutelhangers, naamborden, adreslabels of schoenpoetskisten? Wij hebben het allemaal in huis.

Ook verkopen wij bij Schoenmaker Terneuzen – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler tassen, heuptassen, schoudertassen en rugzakken van onder andere ook als merken Dakine en Eastpak, zijn wij een Horloge Service Punt (ook horlogebandjes van het merk Morellato ) en hebben wij in onze nieuwe winkel een nieuwe service voor u: Pasfoto Service, klaar terwijl u wacht!

Ook zijn wij te vinden als pasfoto terneuzen, stomerij terneuzen, schoenen terneuzen, wentzler terneuzen, sleutelmaker terneuzen, kledingreparatie terneuzen, sleutel bijmaken terneuzen, schoenmaker wentzler terneuzen, wentzler, schuttershofweg terneuzen, schoen- en sleutelmakerij r. wentzler.

Robbert Wentzler

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

DEPOT

Schoenmaker Terneuzen, Schuttershofweg 32 – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler heeft ook een depot waar u uw schoenen, laarzen en/of kleding naartoe kunt brengen. Wij halen uw spullen dinsdag en donderdag op brengen het natuurlijk ook weer snel terug.

Schoen & Co
Cloosterstraat 73, 4587 CB Kloosterzande
0114-681999

schoenmaker terneuzen

Schoenmaker Terneuzen, Schuttershofweg 32 – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER TERNEUZEN

Terneuzen (Zeeuws: Terneuzen of Neuzen) is een stad in de provincie Zeeland in de gelijknamige gemeente Terneuzen, waarvan het de hoofdplaats is. Terneuzen is een van de laatste plaatsen die stadsrechten heeft verkregen. Terneuzen telt 25.147 inwoners (30 december 2014). Daarmee is het de vierde stad van Zeeland.

Terneuzen vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen; er is bijvoorbeeld een relatief groot streekziekenhuis, theater, Podium, (overdekte) zwembaden, skihal, verschillende winkelcentra en winkelstraten en een bioscoop. De Haven van Zeeland, waartoe zowel de haven van Terneuzen als van Vlissingen behoort, worden gezien als de derde haven van Nederland na Rotterdam en Amsterdam.

Schoenmaker Terneuzen, Schuttershofweg 32 – Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler is gevestigd in het centrum van Terneuzen in Winkelcentrum Schuttershof.

Meer over Terneuzen

Pin It on Pinterest