Schoenmaker Terneuzen, Axelsestraat 88 – Van Herpen Schoen- en Sleutelservice.

Schoenmaker Terneuzen, Axelsestraat 88 – Van Herpen Schoen- en Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker terneuzen, autosleutel bijmaken terneuzen, sleutel bijmaken terneuzen, sleutels bijmaken terneuzen, sleutelspecialist terneuzen, sleutelservice terneuzen, schoenmaker van herpen terneuzen, schoenmakerij terneuzen, schoenmakers terneuzen, schoenreparatie terneuzen.

BEZOEKADRES


Van Herpen Schoen- en Sleutelservice
Axelsestraat 88,
4537 AM Terneuzen
0115-695037

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-18.00

Vrijdag:        08.00-18.00

Zaterdag:     09.00-12.00

Middagsluiting: 12.00-13.00 uurDIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, wandelstokken, tassen, heuptassen, rugzakken en hangsloten
  • NIEUW CONCEPT: gratis voetafdruk laten maken zodat wij de juiste inlegzolen kunnen adviseren!
  • Schaatsen slijpen

 

SCHOENMAKERSschoenmaker terneuzen

Ron & Stefan

Schoenmaker Terneuzen – Van Herpen Schoen- en Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Terneuzen is gevestigd aan de Axelsestraat 88. In de loop der jaren is de zaak uitgegroeid tot een begrip in de regio Terneuzen. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker en is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen!

Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Terneuzen – Van Herpen Schoen- en Sleutelservice. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Van Herpen Schoen- en Sleutelservice bent u aan het juiste adres voor uw deursleutels, de meeste sleutels met certificaat, fietssleutels, klaviersleutels en kastsleutels. Ook kunt u bij ons terecht voor autosleutels en OOK MET TRANSPONDER (startonderbreker). Nu ook transpondersleutels met “rollende”code. Voor het maken van sommige transponder- sleutels moet u uw auto meebrengen (let op, zonder afstandsbediening). Kom eens langs, dan kijken we voor u of er een startonderbreker in uw sleutel zit en of we de sleutel voor u kunnen namaken.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Van Herpen Schoen- en Sleutelservice over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, wandelstokken, tassen, heuptassen, rugzakken en hangsloten. En ook voor het laten slijpen van uw schaatsen bent u bij ons aan het juiste adres!

NIEUW CONCEPT! Steeds meer mensen hebben voetklachten, bij orthopedische steunzolen moet u vaak behoorlijk wat bijbetalen. Bij ons een nieuw concept. Laat bij ons een voetafdruk maken op een speciale voetmeetplank, dit gaat volgens het zogenaamde Evolved Motion Technology. Door de warmte van uw voet wordt een afdruk gemaakt. Naar aanleiding van die afdruk kunnen we een juiste inlegzool adviseren. Dit zorgt er zelfs bij veel mensen voor dat ze van hun klachten af zijn en dus ook niet de dure orthopedische steunzolen hoeven aan te schaffen. Kom naar onze winkel om een vrijblijvende en gratis afdruk te laten maken.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker terneuzen, autosleutel bijmaken terneuzen, sleutel bijmaken terneuzen, sleutels bijmaken terneuzen, sleutelspecialist terneuzen, sleutelservice terneuzen, schoenmaker van herpen terneuzen, schoenmakerij terneuzen, schoenmakers terneuzen, schoenreparatie terneuzen.

Ron van Herpen

eigenaar, Van Herpen Schoen- en Sleutelservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Terneuzen, Axelsestraat 88 – Van Herpen Schoen- en Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER TERNEUZEN

Terneuzen (Zeeuws: Terneuzen of Neuzen) is een stad in de provincie Zeeland in de gelijknamige gemeente Terneuzen, waarvan het de hoofdplaats is. Terneuzen is een van de laatste plaatsen die stadsrechten heeft verkregen. Terneuzen telt 25.147 inwoners (30 december 2014). Daarmee is het de vierde stad van Zeeland.

Terneuzen vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen; er is bijvoorbeeld een relatief groot streekziekenhuis, theater, Podium, (overdekte) zwembaden, skihal, verschillende winkelcentra en winkelstraten en een bioscoop.

Terneuzen is voor het grootste deel van haar geschiedenis slechts een klein havendorp/havenstadje geweest. In de 19de en 20ste eeuw (en dan voornamelijk tweede helft van de 20ste eeuw tot heden) heeft dit kleine havenstadje zich rap getransformeerd tot de moderne, dynamische havenstad van vandaag.

Meer over Terneuzen

Pin It on Pinterest