Schoenmaker Swalmen, Doctor Crasbornplein 1 – Schoenmakerij Dun Hook

Schoenmaker Swalmen, Doctor Crasbornplein 1 – Schoenmakerij Dun Hook. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij roermond, stomerij venlo, schoenmaker venlo, schoenmaker roermond, kledingreparatie roermond, kledingreparatie venlo, kleermaker roermond, kleermaker venlo, sleutelmaker venlo, sleutelmaker roermond, sleutelmaker swalmen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Dun Hook
Doctor Crasbornplein 1,
6071 JX Swalmen
06-52664488

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     10.00-16.00

Middagpauze 12.00-13.00 uur


DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, inlegzolen, wol, riemen, sokken,  rugzakken, adreslabels, portemonnees, RFID portemonnees van Samsonite, schoenpoetskisten, schoenspanners, panty’s, Beeren ondergoed, bretels, wandelstokken, paraplu’s, hangsloten en sleutelhangers
 • Enorme collectie tassen van onder andere Bear Design en Maverick
 • Uitgebreide collectie wollen shawls
 • Extreem uitgebreide collectie fournituren
 • Poetsmachine
 • Slijp Service messen en/of scharen
 • Steeltags (Id-plaatjes, Dog Tags, Dutch Army Tags en Fotoplaatjes)
 • Horloge Service
 • Kialapunt en UPS pakketshop

SCHOENMAKER
schoenmaker swalmen

Joep

Schoenmaker Swalmen – Schoenmakerij Dun Hook: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Swalmen – Schoenmakerij Dun Hook is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Swalmen en omstreken. Bij Schoenmakerij Dun Hook staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Joep Thijssen staat u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel. Schoenmakerij Dun Hook in Swalmen mag zich tot een van de grootste dorpsschoenmakerijen van Nederland rekenen.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Swalmen – Schoenmakerij Dun Hook vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Swalmen.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij Dun Hook en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmaker Swalmen – Schoenmakerij Dun Hook heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Wij maken ook auto sleutels met startonderbreker. Betaal dus niet de hoofdprijs en kom bij ons langs.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmakerij Dun Hook zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

U kunt bij ons terecht voor het stomen van uw kleding en andere textielproducten. Bijvoorbeeld die mooie colbert die u liever niet in de wasmachine stopt of de witte gordijnen die in uw woonkamer hangen. Ook voeren wij reparaties uit aan kleding. Kom langs in de winkel met uw kledingstuk en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Swalmen – Schoenmakerij Dun Hook een ruim assortiment veters, inlegzolen, inlegzolen, wol, riemen, sokken, rugzakken, adreslabels, portemonnees, RFID portemonnees van Samsonite, schoenpoetskisten, schoenspanners, panty’s, Beeren ondergoed, bretels, wandelstokken, paraplu’s, hangsloten en sleutelhangers.

Ook bieden wij u een enorme collectie tassen van onder andere Bear Design en Maverick, een uitgebreide collectie wollen shawls, een extreem uitgebreide collectie fournituren, een poetsmachine, slijpen wij uw messen en/of scharen, bieden wij een uitgebreide Horloge Service en zijn wij Kialapunt en UPS pakketshop. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Schoenmaker Swalmen – Schoenmakerij Dun Hook! We zijn ook te vinden als stomerij roermond, stomerij venlo, schoenmaker venlo, schoenmaker roermond, kledingreparatie roermond, kledingreparatie venlo, kleermaker roermond, kleermaker venlo, sleutelmaker venlo, sleutelmaker roermond, sleutelmaker swalmen.

Joep Thijssen

eigenaar, Schoenmakerij Dun Hook

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hieronder hun mooie bedrijfsvideo:

Schoenmaker Swalmen, Doctor Crasbornplein 1 – Schoenmakerij Dun Hook is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER SWALMEN

Swalmen (Limburgs: Zjwame) is een plaats en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg, die sinds 1 januari 2007 bij de gemeente Roermond hoort. Swalmen is gelegen tussen Roermond en Venlo, wordt in het westen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens. De kerkdorpen Asselt en Boukoul maakten tot 2007 ook deel uit van de gemeente Swalmen. Met deze twee andere kerkdorpen bezat deze zeer water-, bos- en natuurrijke gemeente naast enige industrie in de dorpskern vooral ook een landelijk karakter.

De gemeente Swalmen telde bij de opheffing 8797 inwoners (1 juli 2006) en had een oppervlakte van 22,96 km² (waarvan 1,42 km² water).

Swalmen (in 11e-12e eeuw (de) Sualmo; ca. 1200 Sualmum; 1239 Swalmene) dankt zijn naam aan het riviertje de Swalm. De uitgang -en is hier geen meervoudsvorm, maar een oude naamvalsvorm om een plaats aan te duiden. Deze is bij plaatsnamen die aan een water of riviertje zijn ontleend in Limburg niet ongebruikelijk. Zo vindt men in Zuid-Limburg Gulpen, in de Selfkant Saeffelen, en in Belgisch Limburg Voeren, die alle genoemd zijn naar een riviertje.

Schoenmaker Swalmen, Doctor Crasbornplein 1 – Schoenmakerij Dun Hook is gevestigd in Swalmen aan riviertje de Swalm gelegen tussen Roermond en Venlo.

Meer over Swalmen

Pin It on Pinterest