Schoenmaker Steenwijk, Doelenstraat 18 – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel

Schoenmaker Steenwijk, Doelenstraat 18 – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook podoloog steenwijk, sleutelmaker steenwijk, ossel, doelenstraat steenwijk, ossel steenwijk, schoenmakerij ossel, schoenreparatie steenwijk, schoenmakers steenwijk.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelmakerij Ossel
Doelenstraat 18,
8331 HZ Steenwijk
0521-514279

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-16.00

Di-vr middagpauze: 12.30-13.00
DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen (MYSOLE), riemen, adreslabels, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken
  • Ruim assortiment sleutelaccessoires: sleutelringen, houten sleutelhangers, sleutellabels, autosleutelhangers en nog veel meer
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren

SCHOENMAKERschoenmaker steenwijk

André

Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Ouderwetse kwaliteit in een modern jasje, dat is wat u bij Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel vindt. Wij zijn goedgekeurd door het schoenmakersgilde. Wij repareren VAN BOMMEL,VAN LIER AVANG en GREVE op de authentieke wijze met de originele materialen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit leren zolen en rubber hakken.

Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs schoenmakerij ossel en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel verkoopt ook MYSOLE inlegzolen. Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, biedt MYSOLE Arch drie verschillende hoogwaardige inlegzolen. De Juiste inlegzool bevordert gezond en comfortabel staan,wandelen en werken. De inlegzool ondersteunt de achter- en midden voet, en is ontworpen voor optimale drukontlasting, drukverdeling en schokdemping! Door het ergonomische ontwerp van de zool voelt deze zeer comfortabel aan en is bij uitstek geschikt voor mensen die veel staan en lopen.

Wie heeft het nooit gehad: opeens ben je de sleutels kwijt. Dan weet je: het is verstandig om een extra sleutel te hebben. Bij Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel kunt u allerlei sleutels laten bijmaken. Wij hebben er meer dan 10.000 op voorraad, o.a. huissleutels, brievenbussleutels, fietssleutels, caravansleutels, motorsleutels en autosleutels (ook transpondersleutel). Zelfs sleutels met veiligheidscertificaat zijn bij ons te bestellen. Met geavanceerde (computergestuurde) apparatuur kunnen wij vaststellen of de aangeboden autosleutel een chip heeft en kunnen wij de juiste code in een reservesleutel kopiëren. Ook hebben wij een ruim assortiment sleutelaccessoires: sleutelringen, houten sleutelhangers, sleutellabels, autosleutelhangers en nog veel meer.

Met een originele en gegraveerde naamplaat van Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een uitnodigende ‘finishing touch’. De stijl van uw eigen naamplaat zegt direct iets over wie u bent. U laat duidelijk zien wie er woont of werkt. U kunt kiezen uit elke denkbare stijl naamplaten, o.a. plexiglas, hout, emaille, glas, RVS / roestvrij staal, messing. Een eigen naamplaat is leuk om te geven, leuk om te krijgen, een grappig en toch we waardevol geschenk voor uzelf, uw gezin, maar ook als attentie voor vrienden, collega’s en verdere familie. Bestel hier uw naambord

Ook bieden wij bij Schoenmaker Steenwijk – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel een ruim assortiment veters, riemen, adreslabels, schoenspanners, schoenpoetskisten en wandelstokken. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als podoloog steenwijk, sleutelmaker steenwijk, ossel, doelenstraat steenwijk, ossel steenwijk, schoenmakerij ossel, schoenreparatie steenwijk, schoenmakers steenwijk.

André Stoevelaar

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Ossel

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker steenwijk
schoenmaker steenwijk

schoenmaker steenwijk

Schoenmaker Steenwijk, Doelenstraat 18 – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER STEENWIJK

Steenwijk (Nedersaksisch: Steenwiek) is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is met 18.655 inwoners (30 november 2015) de grootste plaats in de gemeente Steenwijkerland en na Kampen de grootste plaats in de Kop van Overijssel.

Van oorsprong is Steenwijk een oude vestingstad. De grachten en stadswallen stammen uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Steenwijk een strategische plaats was in de strijd tussen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en Spanje.

De naam houdt verband met de vele zwerfstenen die in de omgeving in de grond zitten.

De stad heeft een regionale functie (winkels, scholen, werkgelegenheid) voor een grote regio (Kop van Overijssel, Zuidwest-Drenthe).

Steenwijk vierde in 2005 dat het 750 jaar eerder stadsrechten kreeg.

Schoenmaker Steenwijk, Doelenstraat 18 – Schoen- en Sleutelmakerij Ossel is gevestigd in het centrum van Steenwijk.

Meer over Steenwijk

Pin It on Pinterest