Schoenmaker Steenbergen, Blauwstraat 75 – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus

Schoenmaker Steenbergen, Blauwstraat 75 – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker steenbergen, blauwstraat steenbergen, sleutel steenbergen, sleutel bijmaken steenbergen, quintus steenbergen, sleutelspecialist steenbergen, schoenmaker steenbergen blauwstraat.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus
Blauwstraat 75,
4651 GB Steenbergen
0167-563364

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen en inlegzolen
  • Ruim assortiment riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, portemonnees, sloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers

SCHOENMAKERschoenmaker steenbergen

Els

Schoenmaker Steenbergen – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Steenbergen – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus is een begrip in Steenbergen. Wij zijn als Schoenmaker Steenbergen – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij verwijderen bij Schoenmaker Steenbergen – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker steenbergen, blauwstraat steenbergen, sleutel steenbergen, sleutel bijmaken steenbergen, quintus steenbergen, sleutelspecialist steenbergen, schoenmaker steenbergen blauwstraat.

Leo & Els Quintus

eigenaren, Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus


schoenmaker steenbergen
schoenmaker steenbergen

schoenmaker steenbergen

Schoenmaker Steenbergen, Blauwstraat 75 – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER STEENBERGEN

Steenbergen is een Nederlandse stad, gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. De plaats bevindt zich in de gelijknamige gemeente, en telt 12.555 inwoners. Steenbergen is via de Steenbergse Vliet verbonden met het Volkerak, daarnaast is het gelegen aan de rijksweg N259, en aan de A4.

Steenbergen werd waarschijnlijk gesticht in de tweede helft van de 13e eeuw en is sinds de eerste helft van de veertiende eeuw te beschouwen als stad. Steenbergen is een Oranjestad en is sinds 1 januari 1997 de hoofdplaats van de gemeente Steenbergen, de samenvoeging van de voormalige gemeenten Steenbergen en Kruisland, Dinteloord en Prinsenland en Nieuw-Vossemeer.

Schoenmaker Steenbergen, Blauwstraat 75 – Schoen- en Sleutelservice Leo Quintus is gevestigd in het centrum van Steenbergen.

Meer over Steenbergen

Pin It on Pinterest