Schoenmaker Son en Breugel, Dommelstraat 1C – De Schoenmaker

Schoenmaker Son en Breugel, Dommelstraat 1C – De Schoenmaker. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker son en breugel, sleutel bijmaken son en breugel, sleutelspecialist son en breugel, sleutelservice son en breugel, sleutels bijmaken son en breugel, autosleutel bijmaken son en breugel, schoenreparatie son en breugel, schoenmakers son en breugel, schoenmakerijson en breugel, schoenmaker houwen, schoenmaker houwen son en breugel, de schoenmaker son en breugel.

BEZOEKADRES


De Schoenmaker
Dommelstraat 1C,
5691 AS Son en Breugel
0499-460053

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:      09.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees, lederen broekriemen, wandelstokken en paraplu’s
 • Verkoop inktcartridges
 • Slotenservice
 • Autosleutelreparatie: batterijen en knopjes vervangen
 • Slijpservice: slijpen gladde en golfmessen, broodmessen, scharen en tuingereedschap

SCHOENMAKERschoenmaker son en breugel

Ger

Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam Noord en omstreken. Bij De Schoenmaker staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ger Houwen staat u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel. Ger is een ambachtelijk schoenmaker en staat al meer dan 20 jaar dagelijks achter zijn leest. Hij weet dan ook als geen ander hoe je schoenen en lederwaren vakkundig repareert.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Son en Breugel.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs De Schoenmaker en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd en is uw Autosleutelspecialist. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Ook speciale veiligheidssleutels, sleutels met certificaat, autosleutels met en zonder startonderbreker, chip of transponder en oude kastsleutels zijn geen probleem. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Wij hebben een grote collectie hangsloten en cilindersloten in diverse maten. Kom lang in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker een ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees, lederen broekriemen, wandelstokken, paraplu’s en inktcartridges. Wij bieden u en uitgebreide Slotenservice en Autosleutelreparatie, zoals het vervangen van batterijen en knopjes. Ook leveren wij een Slijpservice: slijpen gladde en golfmessen, broodmessen, scharen en tuingereedschap. Voor iedereen wat wils dus!

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Schoenmaker Son en Breugel – De Schoenmaker!

Ook te vinden als sleutelmaker son en breugel, sleutel bijmaken son en breugel, sleutelspecialist son en breugel, sleutelservice son en breugel, sleutels bijmaken son en breugel, autosleutel bijmaken son en breugel, schoenreparatie son en breugel, schoenmakers son en breugel, schoenmakerijson en breugel, schoenmaker houwen, schoenmaker houwen son en breugel, de schoenmaker son en breugel.

Ger Houwen

eigenaar, De Schoenmaker

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Son en Breugel, Dommelstraat 1C – De Schoenmaker is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER SON EN BREUGEL

Son en Breugel is een gemeente en woonplaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De gemeente bestaat uit de kerkdorpen Son en Breugel die op korte afstand tegenover elkaar aan de Dommel liggen. De gemeente telt 16.412 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 26,67 km² (waarvan 0,28 km² water).

Onder Napoleon werden de kernen Son en Breugel in 1810 samengevoegd tot één gemeente met één wapen.

Schoenmaker Son en Breugel, Dommelstraat 1C – De Schoenmaker is gevestigd in het centrum van Son en Breugel.

Meer over Son en Breugel

Pin It on Pinterest