Schoenmaker Soest, Koninginnelaan 42 – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn

Schoenmaker Soest, Koninginnelaan 42 – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als stomerij soest, sleutelmaker soest, sleutelspecialist soest, sleutel bijmaken soest, schoenmaker soest koninginnelaan openingstijden, schoenmaker soest koninginnelaan, schoenmakerij soest, schoenreparatie soest, ambachtelijke schoenmakerij ijsselstijn soest.

BEZOEKADRES


Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn
Koninginnelaan 42,
3762 DG Soest
035-6030034

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, tassen,schoenpoetskisten en portemonnees
  • Inzameling gebruikte schoenen

SCHOENMAKERschoenmaker soest

Jean-Paul

Schoenmaker Soest – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Soest – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn is een begrip in Soest. Wij zijn als Schoenmaker Soest – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Soest – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder stomerij soest, sleutelmaker soest, sleutelspecialist soest, sleutel bijmaken soest, schoenmaker soest koninginnelaan openingstijden, schoenmaker soest koninginnelaan, schoenmakerij soest, schoenreparatie soest, ambachtelijke schoenmakerij ijsselstijn soest.

Jean-Paul IJsselstijn

eigenaar, Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker soest
schoenmaker soest

schoenmaker soest

 

Schoenmaker Soest, Koninginnelaan 42 – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER SOEST

Soest is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 45.376 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 46,43 km². Soest, Soesterberg en Soestduinen zijn rijk aan duinen, bossen, heide en weilanden, grotendeels gebruikt als oefenterrein voor het Nederlands leger. De stad heeft een partnerschap met Soest (Duitsland) in Westfalen, Duitsland.

De naam Soest, vroeger gespeld Zoys, Soyse, Suysen of Sose zou mogelijk ‘bron op de grens van hoge en lage grond’ betekenen, of een nederzetting aan ‘zijde-oost’ aanduiden, omdat het aan de oostzijde van de Soester Engh ligt. Het laatste zal echter naar het rijk der fabelen verwezen moeten worden, omdat het een vorm van volksetymologie is.

Schoenmaker Soest, Koninginnelaan 42 – Ambachtelijke Schoenmakerij IJsselstijn is gelegen in de buurt ‘t Hart dicht bij het centrum van Soest.

Meer over Soest

Pin It on Pinterest