Schoenmaker Sittard, Walstraat 26 – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies

Schoenmaker Sittard, Walstraat 26 – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmakers sittard, sleutelservice sittard, luchies sittard, sleutelmaker sittard, sleutel bijmaken sittard, schoenreparatie sittard, schoenmakerij sittard en schoenmaker sittard centrum.

BEZOEKADRES


Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies
Walstraat 26,
6131 CV Sittard
046-4580066

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-20.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, rugzakken, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Ruim assortiment boodschappen trolleys

SCHOENMAKERSschoenmaker sittard

Ron & Annet

Schoenmaker Sittard – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Sittard – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Al 25 jaar worden bij ons als Schoenmaker Sittard – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Sittard – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres.

We zijn ook te vinden als schoenmakers sittard, sleutelservice sittard, luchies sittard, sleutelmaker sittard, sleutel bijmaken sittard, schoenreparatie sittard, schoenmakerij sittard en schoenmaker sittard centrum.

Ron en Annet Luchies

eigenaren, Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Sittard, Walstraat 26 – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER SITTARD

Sittard (Limburgs: Zitterd) is een stad in Nederlands-Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad van Limburg.

Sittard vormt sinds 2001 tezamen met het iets zuidelijker, in de voormalige Westelijke Mijnstreek gelegen Geleen en een aantal kleinere plaatsen, waaronder Born, de gemeente Sittard-Geleen. Door deze fusie is de gemeente Sittard-Geleen qua inwonertal (ca. 95.000) de derde van de provincie geworden.

De naam Sittard is afgeleid van Siter, van het Oudhoogduitse sîte, hoogte of berghelling, en de plaats lag dan ook op een hoogte, de Kollenberg. Dit gebied was gunstig gelegen tussen de Geleenbeek en de Roode Beek.

Schoenmaker Sittard – Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies is gevestigd in het centrum van Sittard.

Meer over Sittard

Pin It on Pinterest