Schoenmaker Schiedam, Hof van Spaland 62 – Sjoekiesjop

Schoenmaker Schiedam, Hof van Spaland 62 – Sjoekiesjop. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmaker vlaardingen, sleutelmaker vlaardingen, sleutelmaker schiedam, sleutel bijmaken schiedam, schoenmakers schiedam, sjoekiesjop schiedam.

BEZOEKADRES


Sjoekiesjop
Winkelcentrum Spaland
Hof van Spaland 62,
3121 CC Schiedam
010-4705348

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen, jassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, reiskoffers, shawls, rugzakken, wandelstokken, portemonnees, horloges, adreslabels, id-plaatjes, hangsloten, fietssloten, schoenpoetskisten, mutsen, handschoenen, armbandjes, telefoonopladers, batterijen  en sleutelhangers
  • Officieel Converse (school)tas dealer
  • Verkoop Inkjet Cartridges (gerecycled) – meer printen voor minder geld!

SCHOENMAKER
schoenmaker schiedam

Dennis

Schoenmaker Schiedam – Sjoekiesjop: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Schiedam – Sjoekiesjop is het adres voor al uw vakkundige schoenreparaties en soepeldraaiende sleutels in Schiedam en omstreken. Ook uw merkschoenen van o.a. Van Bommel, Van Lier en Greve, maar ook uw Dubarry laarzen zijn bij Schoenmaker Schiedam – Sjoekiesjop in goede handen. Deze worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door uw merkschoenen goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Tevens verkopen wij bij Schoenmaker Schiedam – Sjoekiesjop leren riemen, tassen en heuptassen en ook rugzakken en reiskoffers. Wij bieden een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède en linnen. Naast een zeer breed assortiment aan huissleutels, veiligheidssleutels en fietssleutels bent u nu ook bij Schoenmaker Schiedam – Sjoekiesjop op het goede adres voor uw autosleutel voorzien van een transponder. Uiteraard klaar terwijl u wacht of winkelt. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes, sloffen, inlegzolen, portemonnees, shawls, wandelstokken, diverse sleutelhangers, naamborden, horloges, batterijen, adreslabels, id-plaatjes, fietssloten, hangsloten, schoenpoetskisten of mutsen, handschoenen, armbandjes en telefoonopladers? Wij hebben het allemaal in huis.

Tevens zijn wij Officieel Converse (school)tas dealer en verkoopadres voor Inkjet Cartridges (gerecycled) – meer printen voor minder geld! We zijn ook te vinden als schoenmaker vlaardingen, sleutelmaker vlaardingen, sleutelmaker schiedam, sleutel bijmaken schiedam, schoenmakers schiedam, sjoekiesjop schiedam.

Dennis van Heijningen

eigenaar, Sjoekiesjop

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Schiedam, Hof van Spaland 62 – Sjoekiesjop is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER SCHIEDAM

Schiedam is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Schiedam is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. Per 1 april 2016 had de gemeente 77.155 inwoners (bron: CBS). De stad is vooral bekend om haar jenever, de historische binnenstad met grachten, en de hoogste windmolens ter wereld.

Schiedam ontstond op dezelfde wijze als later de grote buur Rotterdam: nabij de monding van de Schie werd rond waarschijnlijk 1230 door de heer van Wassenaar en/of heer Dirk Bokel van ambacht Mathenesse een dam aangelegd om het polderland te beschermen tegen het zeewater.

Schoenmaker Schiedam, Hof van Spaland 62 – Sjoekiesjop is gevestigd in Winkelcentrum Spaland in de wijk Groenoord en Kethel in de buurt Kethel-dorp in Schiedam.

Meer over Schiedam

Pin It on Pinterest