Schoenmaker Rotterdam Noord, Zwart Janstraat 83B – Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden

Schoenmaker Rotterdam Noord, Zwart Janstraat 83B – Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker rotterdam, sleutel bijmaken rotterdam, autosleutel bijmaken rotterdam, sleutelservice rotterdam, sleutelspecialist rotterdam, sleutels bijmaken rotterdam, schoenmaker rotterdam noord, schoenreparatie rotterdam, schoenmakerij rotterdam, schoenmakers rotterdam, sleutelkoning rotterdam, schoenmaker zwart janstraat rotterdam.

BEZOEKADRES


Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden
Zwart Janstraat 83B,
3035 AM Rotterdam
010-4676804

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    08.00-18.00

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-18.00

Vrijdag:        08.00-21.00

Zaterdag:     08.00-17.30


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, adreslabels, portemonnees, schoenpoetskisten, hangsloten, paraplu’s en sleutelhangers
  • Grote collectie tassen, heuptassen, rugzakken, boodschappen trolleys en reiskoffers
  • Schaatsen slijpen
  • DPD inleverpunt

SCHOENMAKERS
schoenmaker rotterdam

Ingrid & Huib

Schoenmaker Rotterdam Noord – Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als sleutelmaker rotterdam, sleutel bijmaken rotterdam, autosleutel bijmaken rotterdam, sleutelservice rotterdam, sleutelspecialist rotterdam, sleutels bijmaken rotterdam, schoenmaker rotterdam noord, schoenreparatie rotterdam, schoenmakerij rotterdam, schoenmakers rotterdam, sleutelkoning rotterdam, schoenmaker zwart janstraat rotterdam.

Ingrid & Huib de Klerk

eigenaren, Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Rotterdam Noord, Zwart Janstraat 83B – Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ROTTERDAM NOORD

Het Oude Noorden is een wijk in het noorden van Rotterdam en maakt deel uit van het stadsdeel Rotterdam-Noord. De wijk wordt begrensd door het Noorderkanaal en grenst aan de wijk het Liskwartier in het noorden, de Agniesebuurt in het westen en het water van de Rotte in het zuiden, waaraan Rotterdam zijn naam dankt. Over de Noorderbrug in het oosten ligt Crooswijk.

Het gebied dat nu het Oude Noorden heet, behoorde tot de 19e eeuw tot de ambachtsheerlijkheid Blommersdijk. Het Zwaanshals wordt al in de 16e eeuw vermeld. Dit was zowel het buurtje als de naam van een huis, De Swaenshals. De naam komt waarschijnlijk van de bocht die de Rotte hier maakt. Blommersdijk wordt al in de 13e eeuw genoemd. Er werden ook verschillende buitenplaatsen aangelegd, zoals Soetendaal, waaraan de Soetendaalseweg zijn naam dankt.

Er zijn veel bekende Nederlanders uit het Oude Noorden afkomstig. In de wijk geboren zijn Coen Moulijn, Willem de Kooning, Patricia Paay, Gerrit den Braber, Wim Jansen, Faas Wilkes, Yvonne Keeley, Rita Reys en Wilfried de Jong. Voor voetballer Coen Moulijn is een monument opgericht, het muurtje van Coen Moulijn. Het staat in de Bloklandstraat waar hij jaren woonde; de straat overigens waar ook Wim Jansen opgroeide.

Schoenmaker Rotterdam Noord, Zwart Janstraat 83B – Ambachtelijke Schoenmakerij Het Oude Noorden is gevestigd in de wijk het Oude Noorden in Rotterdam-Noord.

Meer over de wijk het Oude Noorden

Pin It on Pinterest