Schoenmaker Rosmalen, Vreeburg 8 – Schoen & Sleutelservice Rico

Schoenmaker Rosmalen, Vreeburg 8 – Schoen & Sleutelservice Rico. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmaker den bosch, sleutelmaker den bosch, sleutelmaker rosmalen, sleutelspecialist rosmalen, schoenmakers rosmalen.

BEZOEKADRES


Schoen & Sleutelservice Rico
Winkelpassage De Vreeburg
Vreeburg 8,
5241 EJ Rosmalen
073-5220858

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Specialist orthopedische aanpassingen
 • Jassen, tassen, lederwaren & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, tassen, shawls, portemonnees, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten, schoenspanners en sleutelhangers
 • Steunzolen vanaf maat 23
 • Zelf gemaakt babyslofjes in de maten 16 t/m 21
 • Riemen van o.a. Bill Lavin
 • VOKK/KanjerKetting op de toonbank

SCHOENMAKER
schoenmaker rosmalen

Cor

Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico:
Ambachtelijke schoenmaker

De naam Schoen & Sleutelservice Rico verwijst naar mijn lieve ouders (Riet & Cor) en nu ook naar mijn dochter en mij (Richelle & Cor). Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico is gevestigd in Winkelpassage De Vreeburg en met meer dan 35 jaar ervaring bent u voor al uw schoenreparaties bij ons aan het juiste adres. Dus ook reparatie aan tassen, jassen en lederwaren is bij Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico in vertrouwde handen. Orthopedische aanpassingen, zoals verhogingen en afwikkelbalken, is voor ons ook heel gewoon.

Voor de schoenreparaties gebruiken wij bij Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico alleen de beste leer- en rubber producten. Voor Van Bommel, Van Lier en Greve hebben wij geheel leder zolen, maar ook met rubber inleg. Voor wandelschoenen van onder andere Meindl en Lowa hebben wij originele Vibramzolen, -hakken en -onderwerken. Voor onder andere Sneakers hebben wij rubberzolen uit één stuk om de gehele zool te vernieuwen. Verder kunnen wij natuurlijk allerlei andere reparaties aan uw schoenen uitvoeren. Kom met uw schoenen langs in de winkel voor het juiste advies.

Tevens verkopen wij bij Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico ook riemen en ceintuurs van goede leer kwaliteit en van Nederlands fabricaat. Voor zowel trendy als geklede riemen kunt u voor een zeer betaalbare prijs bij ons slagen. Mooie riemen, stoere riemen, unieke riemen van Bill Lavin. Riemen met karakter en een onmiskenbaar eigen stijl. Een stijl die past bij mensen met een verhaal.

Ook onze trendy babyslofjes zijn een lust voor het oog en natuurlijk ook een leuk kraamcadeautje. Deze worden door ons zelf vervaardigd in de maten 16 t/m 21. Ook verkopen wij bij Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico inlegzolen van badstof of leer en ook steunzolen voor de kleintjes vanaf maat 23.  Ook voor gelzolen , gelhakjes ook voor hielspoor en gel voorvoetzooltjes voor High Heels, ben u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède en linnen en u kunt bij ons huis- en fietssleutels en autosleutels (ook transponder) laten dupliceren. Of bent u op zoek naar veters in verschillende kleuren, lengtes of ook elastisch? Of sloffen, inlegzolen, tassen, portemonnees, shawls, diverse sleutelhangers, naamborden, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten of schoenspanners? Wij hebben het bij Schoenmaker Rosmalen – Schoen & Sleutelservice Rico allemaal in huis.

We zijn ook te vinden als schoenmaker den bosch, sleutelmaker den bosch, sleutelmaker rosmalen, sleutelspecialist rosmalen, schoenmakers rosmalen.

Cor Leijtens

eigenaar, Schoen & Sleutelservice Rico

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Rosmalen, Vreeburg 8 – Schoen & Sleutelservice Rico is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ROSMALEN

Rosmalen is een plaats in Noord-Brabant (Nederland) die sinds 1996 samen met de plaatsen Hintham, Kruisstraat en Maliskamp deel uitmaakt van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog werd de naam van het dorp geschreven als Rosmael.

Schoenmaker Rosmalen, Vreeburg 8 – Schoen & Sleutelservice Rico is gevestigd in Winkelpassage De Vreeburg in het centrum van Rosmalen.

Meer over Rosmalen

Pin It on Pinterest