Schoenmaker Roden, Albertsbaan 2/B – Schoenmakerij Koerts

Schoenmaker Roden, Albertsbaan 2/B – Schoenmakerij Koerts. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook koerts roden, stomerij roden, sleutelmaker roden, kledingreparatie roden, schoenmakerij koerts roden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Koerts
Albertsbaan 2/b
9301 AZ Roden
050-3053399

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-21.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen en fournituren
  • Ruim assortiment riemen, tassen, portemonnees, sleutelhangers, sloten en badslippers

SCHOENMAKERSschoenmaker zuidhorn

Albert

Schoenmaker Roden – Schoenmakerij Koerts: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Roden – Schoenmakerij Koerts was eerst gevestigd in Zuidhorn en is verhuisd naar het centrum van Roden, en is inmiddels een begrip geworden! Door de goede ligging kunnen wij de gehele regio bedienen. De schoenmakerij is voorzien van de modernste apparatuur, waarmee op ambachtelijke en vernieuwende wijze wordt gerepareerd.

Wij zijn als Schoenmaker Roden – Schoenmakerij Koerts niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij verwijderen bij Schoenmaker Roden – Schoenmakerij Koerts standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Naast de reparaties van hakken, zolen, stiksels, etc. kunt u ook bij ons terecht voor schoen-onderhoudmiddelen. Hierbij valt te denken aan: veters, schoencrème, inlegzolen, ledervet en anti-rain coating voor leder en suède (waterafstotende laag). Tevens zijn wij een depot voor stomerij. Uw maatpak weer in topconditie? Kom naar ons toe voor onze stomerij-service! Wij hanteren twee wisselmomenten per week; op dinsdag- en vrijdagmorgen om 9.30 uur. Levert u uw kleding op dinsdag in, heeft u het dezelfde week nog schoon en fris retour!

Sleutels; iedereen heeft ze. En men gebruikt ze niet voor niets; graag beschermen we onze dierbare en kostbare spullen. Niets vervelender wanneer een sleutel kwijt is of niet goed meer functioneert. Op dit punt komt Schoenmakerij Koerts ook in beeld! Wij hebben een dagelijkse klaar-terwijl-u-wacht sleutelservice. Denk hierbij aan: huissleutels (cilinder), fiets- en autosleutels, sleutels voor mechanische sloten (veelal Nemef/Lips), sleutels voor (kantoor)meubels, sleutels met certificaat (veiligheidssloten), sleutelhangers in diverse soorten en maten. Ook dupliceren wij sleutels, daarin zijn wij ook mee met de tijd mee gegroeid, Dus het dupliceren van huissleutels, fietssleutels , en ook bijna alle voorkomende autosleutels die een chip in de kop van de sleutel hebben, de genoemde transpondersleutels. Heeft uw auto dus een startonderbreking? Ook dan kunnen wij u vaak toch helpen!

In onze winkel kunt u ook terecht voor de volgende zaken: Naaifournituren (garen, ritsen, naalden, drukknopen), Lederwaren (riemen, portemonnees, tassen), Sloffen en Slippers (Spaanse sloffen maat 36-48, Rucanor Slippers maat 36-48). En kunt u bij ons huisnummerbordjes en naambordjes laten graveren.

Ook te vinden als schoenmaker roden, koerts roden, stomerij roden, sleutelmaker roden, kledingreparatie roden, schoenmakerij koerts roden, schoenmakerij koerts.

Albert Koerts

eigenaar, Schoenmakerij Koerts

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker roden
schoenmaker roden

schoenmaker roden

Schoenmaker Roden, Albertsbaan 2/B – Schoenmakerij Koerts is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER RODEN

Roden (Noordenvelds: Roon) is een Nederlands esdorp in het noorden van de provincie Drenthe, ongeveer vijftien kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen. Tot 1 januari 1998 was Roden een zelfstandige gemeente. Bij de laatste gemeentelijke herindeling van Drenthe in 1998 ging de gemeente op in de gemeente Noordenveld.

Roden lag in de 20e eeuw aan de Tramlijn Drachten – Groningen. Een andere belangrijke verbinding was de Rodervaart. Tegenwoordig vormen de N372 en de N373 de belangrijkste verbindingen.

Roden heeft een centrumfunctie voor de gemeente Noordenveld, met een uitgebreid industriegebied en een groot aantal winkels. Het dorp is met 17.430 inwoners de 5e plaats van de provincie Drenthe.

Schoenmaker Roden, Albertsbaan 2/B – Schoenmakerij Koerts is gevestigd in het centrum van Roden.

Meer over Roden

Pin It on Pinterest