Schoenmaker Ridderkerk, Ridderhof 83 – Schoenmakerij Bolle

Schoenmaker Ridderkerk, Ridderhof 83 – Schoenmakerij Bolle. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker ridderkerk, schoenmaker rotterdam zuid, sleutel bijmaken rotterdam zuid, sleutelmaker rotterdam zuid, sleutel bijmaken ridderkerk, schoenmaker ridderhof, schoenreparatie ridderkerk, schoenmaker bolle ridderkerk, schoenmakers ridderkerk.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Bolle
Winkelcentrum Ridderhof
Ridderhof 83,
2981 ET Ridderkerk
0180-432023

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    11.30-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, shawls, paraplu’s, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Ruim assortiment (heup)tassen, reiskoffers en rugzakken van onder andere de merken Cowboybag, Eastpak, Bullagie, Burkley, Carlton, Enrico Bennetie, MP & Samsonite
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERS
schoenmaker ridderkerk

Ruud & Sandra

Schoenmaker Ridderkerk – Schoenmakerij Bolle: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Ridderkerk – Schoenmakerij Bolle is al bijna 40 jaar een begrip in Ridderkerk en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Ridderkerk – Schoenmakerij Bolle niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Ridderkerk – Schoenmakerij Bolledesgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker ridderkerk, schoenmaker rotterdam zuid, sleutel bijmaken rotterdam zuid, sleutelmaker rotterdam zuid, sleutel bijmaken ridderkerk, schoenmaker ridderhof, schoenreparatie ridderkerk, schoenmaker bolle ridderkerk, schoenmakers ridderkerk.

Ruud & Sandra Bolle

eigenaren, Schoenmakerij Bolle

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker ridderkerk
schoenmaker ridderkerk

schoenmaker ridderkerk

Schoenmaker Ridderkerk, Ridderhof 83 – Schoenmakerij Bolle is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER RIDDERKERK

Ridderkerk is een plaats, heerlijkheid en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland IJsselmonde (een klein gedeelte ligt op het subeiland de Zwijndrechtse Waard). De gemeente telt 45.048 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 25,32 km². Het dorp Ridderkerk zelf heeft ongeveer 27.000 inwoners. De gemeente is een van de BAR-gemeenten en behoort tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Bij Ridderkerk ligt een druk verkeersknooppunt ‘Ridderster’ van de Rijkswegen A15 en A16. In Ridderkerk ligt ook Rijksweg A38 de kortste snelweg (1,5 km) van Nederland. De weg werd aangelegd in 1980 en loopt van knooppunt Ridderkerk (A16/ A15) naar Ridderkerk.

De naam Ridderkerk is afkomstig van Riederkercke gelegen in de Riederwaard, waarbij ried verwijst naar het oudnederfrankische woord voor riet.

Volgens een onbekende sage zou de naam echter als volgt zijn ontstaan: vlak nadat Sint-Joris in 1222 heilig werd verklaard, werd door een aantal ridders een kerk gesticht uit zijn naam in het gebied waar nu Ridderkerk ligt.

Schoenmaker Ridderkerk, Ridderhof 83 – Schoenmakerij Bolle is gevestigd in Winkelcentrum Ridderhof in het winkelhart van Ridderkerk.

Meer over Ridderkerk

Pin It on Pinterest