Schoenmaker Purmerend, John F. Kennedyplein 77 – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren

Schoenmaker Purmerend, John F. Kennedyplein 77 – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker purmerend, sleutel bijmaken purmerend, sleutelspecialist purmerend, sleutelservice purmerend, schoenmakers purmerend.

BEZOEKADRES


Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren
Makado winkelcentrum
John F. Kennedyplein 77,
1443 EB Purmerend
0299-428273

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen en inlegzolen
  • Ruim assortiment riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers

SCHOENMAKERschoenmaker purmerend

Martin

Schoenmaker Purmerend – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Purmerend – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Purmerend – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Purmerend – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als sleutelmaker purmerend, sleutel bijmaken purmerend, sleutelspecialist purmerend, sleutelservice purmerend, schoenmakers purmerend.

Martin van Tongeren

eigenaar, Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Purmerend, John F. Kennedyplein 77 – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER PURMEREND

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 79.699 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 24,52 km² (waarvan 0,65 km² water). De gemeente Purmerend maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. De stad is vooral geliefd bij forenzen.

Purmerend is ontstaan als handelsnederzetting voor de visserij en scheepvaart tussen de (nog niet drooggemaakte) meren Purmer, het Beemster en de Wijde Wormer. De naam Purmerend is als volgt te verklaren: “het leght aan ’t eynde van de Purmer, ’t welck een meir oft binnenwater was, maer namaels droogh en tot landt gemaeckt”. Purmerend was rond 1340 een gehucht, maar kwam daarna tot bloei. Willem Eggert mocht in 1410 van graaf Willem de Zesde een eigen kasteel bouwen dat in 1413 gereed kwam; slot Purmersteijn.

Schoenmaker Purmerend, John F. Kennedyplein 77 – Schoen- & Sleutelservice M.J. van Tongeren is gevestigd in het Makado winkelcentrum in het centrum van Purmerend.

Meer over Purmerend

Pin It on Pinterest