Schoenmaker Papendrecht, Meentpassage 10 – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice

Schoenmaker Papendrecht, Meentpassage 10 – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker papendrecht, schoenreparatie papendrecht, sleutels bijmaken papendrecht, sleutel bijmaken papendrecht, kees bolle papendrecht, bolle papendrecht, schoenmaker winkelcentrum de meent, sleutelservice papendrecht, sleutelspecialist papendrecht, autosleutel bijmaken papendrecht, schoenmakers papendrecht, schoenmakerij papendrecht, schoenmakerij hazona, schoenmaker bolle papendrecht, schoenmaker hazona papendrecht.

BEZOEKADRES


Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice
Winkelcentrum De Meent
Meentpassage 10,
3353 HH Papendrecht
078-6411035

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, portemonnees, tassen, heuptassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten en shawls
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker papendrecht

Kees

Schoenmaker Papendrecht – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Papendrecht – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice is gevestigd in Winkelcentrum De Meent aan de Meentpassage 10. In de loop der jaren is de zaak uitgegroeid tot een begrip in de regio Papendrecht. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker en is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen!

Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Papendrecht – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice bent u aan het juiste adres voor uw deursleutels, de meeste sleutels met certificaat, fietssleutels, klaviersleutels en kastsleutels. Ook kunt u bij ons terecht voor autosleutels en OOK MET TRANSPONDER (startonderbreker). Voor het maken van sommige transponder- sleutels moet u uw auto meebrengen (let op, zonder afstandsbediening). Kom eens langs, dan kijken we voor u of er een startonderbreker in uw sleutel zit en of we de sleutel voor u kunnen namaken.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Van Schoenmaker Papendrecht – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan portemonnees, tassen, heuptassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten en shawls. En ook voor het laten slijpen van uw schaatsen bent u bij ons aan het juiste adres!

We zijn ook te vinden als sleutelmaker papendrecht, schoenreparatie papendrecht, sleutels bijmaken papendrecht, sleutel bijmaken papendrecht, kees bolle papendrecht, bolle papendrecht, schoenmaker winkelcentrum de meent, sleutelservice papendrecht, sleutelspecialist papendrecht, autosleutel bijmaken papendrecht, schoenmakers papendrecht, schoenmakerij papendrecht, schoenmakerij hazona, schoenmaker bolle papendrecht, schoenmaker hazona papendrecht.

Kees & Wil Bolle

eigenaren, Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker papendrecht
schoenmaker papendrecht

schoenmaker papendrecht

Schoenmaker Papendrecht, Meentpassage 10 – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER PAPENDRECHT

Papendrecht is een plaats en gemeente in de Alblasserwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 32.276 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water).

Papendrecht wordt voor het eerst genoemd in een document uit 1105. Na 1277, toen een dijk werd aangelegd rondom de waard, ontstond een dorp. Tot 1816 was Papendrecht het bezit van adellijke families en pas daarna kreeg het een eigen gemeentebestuur.

Schoenmaker Papendrecht, Meentpassage 10 – Hazona Schoenmakerij en Sleutelservice is gevestigd in het centrum van Papendrecht in Winkelcentrum De Meent.

Meer over Papendrecht

Pin It on Pinterest