Schoenmaker Oude Pekela, De Helling 12 A – Schoenservice Brokschmidt

Schoenmaker Oude Pekela, De Helling 12 A – Schoenservice Brokschmidt. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij winschoten, schoenmaker winschoten, sleutelmaker winschoten, sleutelmaker oude pekela.

BEZOEKADRES


Schoenservice Brokschmidt
Winkelcentrum 'De Helling'
De Helling 12 A,
9665 JX Oude Pekela
0597-613546

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-20.00

Zaterdag:     09.00-17.00

 

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, fournituren, sokken, riemen, (heup)tassen, rugzakken, adreslabels, portemonnees, badslippers, shawls, zonnebrillen, wandelstokken, paraplu’s, bretels, zaklampen, hangsloten en sleutelhangers
 • Victorinox zakmessen
 • Slijp Service
 • Baby en Peuter schoeisel Oxxy
 • Klompen (Jolly’s, Simson, Strövels)

SCHOENMAKERSschoenmaker oude pekela

Petra & Gert


 

EXTRA: Schoenen Specialist

Ruime collectie van de merken Panama Jack, Rieker, Finn Comfort, Picolino, Fab, Birkenstock, Lily Fashion (Birkenstock look a like) en Rohde pantoffels.

 

 

Schoenmaker Oude Pekela – Schoenservice Brokschmidt:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Oude Pekela – Schoenservice Brokschmidt onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Oude Pekela – Schoenservice Brokschmidt schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Oude Pekela – Schoenservice Brokschmidt desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als stomerij winschoten, schoenmaker winschoten, sleutelmaker winschoten, sleutelmaker oude pekela.

 

Petra & Gert Brokschmidt

eigenaren, Schoenservice Brokschmidt

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Bekijk hieronder hun mooie bedrijfsvideo:

 

 

 

Schoenmaker Oude Pekela, De Helling 12 A – Schoenservice Brokschmidt is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER OUDE PEKELA

Oude Pekela (Gronings: Olle Pekel of Ol Pekel) is een dorp in de gemeente Pekela in de Nederlandse provincie Groningen. Het is door historie nauw verbonden met het zuidelijker gelegen Nieuwe Pekela. Het dorp had ten tijde van de eerste volkstelling in 1795 2972 inwoners, en in 2012 8080 inwoners. Het veenkoloniale dorp ligt aan het Pekelderdiep.

Het dorp Pekela ontstond rond 1600 op initiatief van de Pekelder Compagnie als veenkolonie langs de Pekel A, die planmatig werd opgezet in een verveningsgebied op instructies vanuit de stad Groningen met wijken en zwetsloten die tot op de meter nauwkeurig werden aangegeven. Pekela werd opgezet vanuit een ‘enkelvoudig kanalenstelsel’; langs een kanaal (Pekel A – deels gekanaliseerd tot het Pekelderdiep) werden loodrecht een aantal wijken (zijkanalen) en zwetsloten (wateren tussen de percelen van verschillende eigenaren) gegraven. Het drukke dorpsleven vond plaats langs het kanaal, waar de rijkeren woonden. Hier werden schuiten met stadsdrek aangevoerd en overgeladen door arbeiders om vervolgens te worden vermengd met de bonkaarde (toplaag) van het veen om het vruchtbaarder te maken. Reeds gestoken turf werd er overgeladen op schuiten naar de stad. Achter het ‘drukke deel’ lagen met name boerderijen.

Pekela heeft als koopcentrum een belangrijke regionale functie. Hierin wordt voorzien door Winkelcentrum De Helling. Schoenmaker Oude Pekela, De Helling 12 A – Schoenservice Brokschmidt is ook gevestigd in winkelcentrum De Helling in Oude Pekela ten zuiden van Winschoten.

Meer over Oude Pekela

 

Pin It on Pinterest