Schoenmaker Oostburg, Markt 7 – Schoenmakerij Van Caldenborgh

Schoenmaker Oostburg, Markt 7 – Schoenmakerij Van Caldenborgh. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als ruud van caldenborgh oostburg, ruud van caldenborgh.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Van Caldenborgh
Markt 7,
4501 CJ Oostburg
06-42338310

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      13.00-18.00

Woensdag:   09.30-20.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     13.00-17.00DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Lijm- en stikwerk
 • Hielvoeringen
 • Innemen van laarzenschachten
 • Kleine herstelwerkzaamheden zoals stikwerk
 • Vervangen binnenwerk (inlegzolen)
 • Klittenband, kapotte haakjes of oogjes vervangen
 • Orthopedische aanpassingen (bv verhogingen)
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, portemonnees, schoenpoetskisten, shawls, wandelstokken en Keysmart sleutelhangers

SCHOENMAKER
schoenmaker oostburg

Ruud

Schoenmaker Oostburg – Schoenmakerij Van Caldenborgh:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Oostburg – Schoenmakerij Van Caldenborgh onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Oostburg – Schoenmakerij Van Caldenborgh schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Oostburg – Schoenmakerij Van Caldenborgh desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als ruud van caldenborgh oostburg, ruud van caldenborgh.

Ruud van Caldenborgh

eigenaar, Schoenmakerij Van Caldenborgh

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Oostburg, Markt 7 – Schoenmakerij Van Caldenborgh is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER OOSTBURG

Oostburg (Zeeuws-Vlaams: Wòstburg) is een stad in de gemeente Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is sinds de gemeentelijke herindeling van 2003 de hoofdplaats van de gemeente Sluis.

Oostburg ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Met 4740 inwoners (1 januari 2012) is Oostburg even na Breskens de grootste plaats in de gemeente Sluis. Oostburg vervult een centrumfunctie: het gemeentehuis, een school voor voortgezet onderwijs, het Ledeltheater en een ziekenhuis zijn er gevestigd. Daarnaast vervult de stad de rol van winkelcentrum en zijn er diverse banken gevestigd. Vroeger was Oostburg ook het toneel van veemarkten en dergelijke.

Naar verluidt zou Sint-Eligius in 616 hier als missionaris actief zijn geweest. Even onzeker is de bewering dat de heilige Amandus hier in 643 een klooster zou hebben gesticht. Hij was de stichter van de Sint-Pietersabdij te Gent, die grote invloed zou krijgen in dit gebied.

Oostburg is ontstaan bij een aan het einde van de 9e eeuw aangelegde ringwalburg. Deze burg, die een buitendiameter van ongeveer 220 meter had[1], werd aangelegd om de bevolking te beschermen tegen aanvallen van de Vikingen.

In 941 werd Oostburg voor het eerst vermeld als Castrum Osburch. Oostburg kreeg in 1237 stadsrechten van de graaf van Vlaanderen.

Schoenmaker Oostburg, Markt 7 – Schoenmakerij Van Caldenborgh is gevestigd in het centrum van Oostburg.

Meer over Oostburg

Pin It on Pinterest