Schoenmaker Oldenzaal, Kortestraat 19 – Esra Schoen & Kledingreparatie

Schoenmaker Oldenzaal, Kortestraat 19 – Esra Schoen & Kledingreparatie. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmakers oldenzaal, stomerij oldenzaal, kledingreparatie oldenzaal, esra oldenzaal, schoenreparatie oldenzaal, kleermaker oldenzaal, esra schoen en kledingreparatie.

BEZOEKADRES


Esra Schoen & Kledingreparatie
Kortestraat 19,
7571 BE Oldenzaal
0541-539373

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen, jassen & ritsen herstellen
  • Klein-ortopedisch schoenmaker
  • Specialist bergschoenen en onderwerken
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters en inlegzolen, schoenspanners en schoenpoetskisten
  • Originele Maat Schoenmaker

SCHOENMAKERschoenmaker oldenzaal

Mustafa

Schoenmaker Oldenzaal – Esra Schoen & Kledingreparatie: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Oldenzaal – Esra Schoen & Kledingreparatie onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Oldenzaal – Esra Schoen & Kledingreparatie schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons als Schoenmaker Oldenzaal – Esra Schoen & Kledingreparatie staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Uw schoenen, laarzen, jassen en tassen worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen, laarzen, jassen en tassen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door deze goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Ook vervangen wij bij Schoenmaker Oldenzaal – Esra Schoen & Kledingreparatie onderwerken bij wandel- en bergschoenen zoals Meindl en Lowa.

Ook kunt u bij ons uw kleding laten stomen en/of repareren. Wij bieden bij Schoenmaker Oldenzaal – Esra Schoen & Kledingreparatie een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes, schoenspanners, of schoenpoetskisten? Wij hebben het allemaal in huis.

Ook zijn wij te vinden schoenmakers oldenzaal, stomerij oldenzaal, kledingreparatie oldenzaal, esra oldenzaal, schoenreparatie oldenzaal, kleermaker oldenzaal, esra schoen en kledingreparatie.

Mustafa Duruk

eigenaar, Esra Schoen & Kledingreparatie

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Oldenzaal, Kortestraat 19 – Esra Schoen & Kledingreparatie is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER OLDENZAAL

Oldenzaal (Nedersaksisch: Oldnzel) is een stad (en oorspronkelijk ook Hanzestad) en tevens een gemeente in Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 1 april 2016 woonden er 32.075 mensen (bron: CBS) op een oppervlakte van 21,98 km². Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. De gemeente Oldenzaal maakt deel uit van de Regio Twente en van Netwerkstad Twente.

In de Romeinse tijd woonden in de omgeving van Oldenzaal hoogstwaarschijnlijk Tubanten. In Oldenzaal zijn enkele Romeinse munten uit de eerste eeuw na Chr. gevonden, waaronder een dupondius van Vespasianus, geslagen in 77.

Wanneer Oldenzaal stadsrechten heeft gekregen is niet precies bekend, maar het moet voor 1249 geweest zijn. Vandaar dat Oldenzaal in 1999 met enig recht zijn 750-jarig bestaan vierde.

Schoenmaker Oldenzaal, Kortestraat 19 – Esra Schoen & Kledingreparatie is gevestigd in het centrum van Oldenzaal.

Meer over Oldenzaal

Pin It on Pinterest