Schoenmaker Nunspeet, Stationslaan 5 – Van Harn Schoenmakerij

Schoenmaker Nunspeet, Stationslaan 5 – Van Harn Schoenmakerij. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook schoenreparatie nunspeet, sleutelmaker nunspeet, sleutels bijmaken nunspeet, sleutelspecialist nunspeet, van harn nunspeet, sleutel bijmaken nunspeet, sleutelservice nunspeet, schoenmakerij nunspeet, schoenmakers nunspeet, autosleutel bijmaken nunspeet, schoenmakerij van harn nunspeet, schoenmakerij van harn, schoenmaker van harn nunspeet, schoenmaker van harn, van harn schoenmakerij nunspeet.

BEZOEKADRES


Van Harn Schoenmakerij
Stationslaan 5,
8071 CJ Nunspeet
0341-257431

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-17.00

Dinsdag:      08.30-17.00

Woensdag:   08.30-17.00

Donderdag:  08.30-17.00

Vrijdag:        08.30-17.00

Zaterdag:     08.30-12.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Specialist voor reparaties aan paardrijlaarzen
  • Specialist voor reparaties en complete revisies van Dubarry laarzen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, adreslabels, sleutelshangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten en wandelstokken

SCHOENMAKERschoenmaker nunspeet

Marius

Schoenmaker Nunspeet – Van Harn Schoenmakerij: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Meester-schoenmaker Marius van Harn is aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Dit geldt als een kwaliteitskeurmerk, waardoor hij zich specialist mag noemen in het repareren van bekende merken als Van Bommel en Van Lier. Marius is in zijn carrière al meerdere keren onderscheiden. Van de ‘Zilveren Hamer’ (2006) – de prijs voor de beste afstuderende schoenhersteller – tot de tweede plek op het EK Schoenherstellen onder 25 jaar (2008). Daarnaast is hij gediplomeerd in het aanpassen van orthopedische schoenen.

Niets zo mooi als mensen blij maken met een paar schoenen dat weer als nieuw is, terwijl ze die al bijna hadden weggegooid. Of met een orthopedische aanpassing, waardoor iemand weer pijnvrij kan lopen. Het is gewoon het mooiste werk dat er is en Marius van Harn zou niet anders willen. U kunt bij Schoenmaker Nunspeet – Van Harn Schoenmakerij terecht voor alle mogelijke reparaties: het vervangen van hakken en zolen, stikwerk, ritsen en voeringen, maar ook voor zaken als het in- en uitnemen van laarzen, het oprekken van knellende schoenen, reparaties aan paardrijlaarzen en Dubarry reparatie.

Het keurmerk ‘Meester Schoenmaker’ betekent voor Van Harn Schoenmakerij dat wij jaarlijks aan zware kwaliteitscontroles worden onderworpen. Voor u betekent het reparaties van de hoogste kwaliteit, én dat wij mogen werken met de originele materialen van bekende merken als Van Bommel, Avang en Van Lier. Zo gaan uw schoenen nog jaren mee. Van Harn Schoenmakerij heeft ook ruime ervaring met orthopedische aanpassingen. Van het uitvoeringen van verhogingen tot het aanbrengen van afwikkelbalken en polsteringen. Uiteraard kwalitatief goed, maar ook snel gerepareerd. Want u wilt niet lang zonder uw schoenen zitten. Bel of kom gerust langs voor informatie of advies.

Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Of u nu een hobbyruiter bent of professional, uw paardrijlaarzen worden intensief gebruikt. Dat betekent slijtage. Bij Van Harn Schoenmakerij kunt u terecht voor reparaties aan paardrijlaarzen en tuigen. Denk hierbij aan het inzetten van ritsen, vernieuwen van hakken en zolen, en het repareren van gescheurde tuigen.

Op zoek naar vakkundige reparatie van uw Dubarry laarzen? Schoenmaker Nunspeet – Van Harn Schoenmakerij is gespecialiseerd in de reparatie of zelfs de complete revisie van het Ierse merk Dubarry laarzen. Met onze Dubarry reparatieservice worden uw outdoorlaarzen of zeillaarzen vakkundig gerepareerd. Bij een complete revisie van uw laarzen repareren wij deze volledig, van buiten en van binnen. Wij hebben ervaring met alle typen Dubarry’s, van outdoorlaarzen tot zeillaarzen. Hierdoor worden uw Dubarry laarzen weer als nieuw, inclusief een waterdichte zool met grof of zeil profiel.

Met de sleutelservice van Van Harn Schoenmakerij laat u gemakkelijk en snel sleutels bijmaken. Wij maken de meeste sleutels ter plekke voor u bij. U kunt terecht met al uw cilindersleutels, kluissleutels, huissleutels, scootersleutels, fietssleutels en zelfs autosleutels. Ook gecertificeerde sleutels, van onder meer Mauer, Winkhaus, Evva, Nemef, Dom en Zeiss Ikon, kunnen wij voor u dupliceren. Klaar terwijl u wacht.

Autosleutels kwijt? Of heeft u een duplicaat nodig? De prijzen voor een autosleutel liggen bij een dealer vaak flink hoog. Ook duurt het een tijdje voor u de sleutel ontvangt. Van Harn Schoenmakerij beschikt over de nieuwste machines en software, waardoor u met praktisch alle autosleutels bij ons terecht kunt. Zowel van oude als nieuwe modellen, dus ook met startonderbreker. Door onze sleutelservice bent u dus niet meer gebonden aan een dure merksleutel. Terwijl u toch alle gemak heeft van een bijgemaakte reservesleutel. Hoe het werkt? Vrijwel alle auto’s van na 1993 hebben een sleutel met startonderbreker, ook wel transpondersleutel. Dat is een stukje ingebouwde beveiliging in de vorm van een kleine chip in de sleutel. Wij zijn in het bezit van de nieuwste machines op dit gebied en kunnen daardoor vrijwel iedere sleutel snel voor u dupliceren. Wij lezen de code van de originele autosleutel uit en kopiëren deze naar de nieuwe. Evenals de infrezingen in de sleutel zelf. Dit regelen wij voor u terwijl u wacht. Helemaal handig: wij hebben een laad- en losplaats voor de deur van de winkel, dus kunt u de auto gewoon voor de winkel parkeren en meteen uitproberen.

Met een originele en gegraveerde naamplaat van Schoenmaker Nunspeet – Van Harn Schoenmakerij geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een uitnodigende ‘finishing touch’. U kunt kiezen uit elke denkbare stijl naamplaten, o.a. plexiglas, hout, emaille, glas, RVS / roestvrij staal, messing. Ook bieden wij bij Van Harn Schoenmakerij een ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, adreslabels, sleutelshangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten en wandelstokken. Kortom, voor ieder wat wils!

Marius van Harn

eigenaar, Van Harn Schoenmakerij

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker nunspeet
schoenmaker nunspeet

schoenmaker nunspeet

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsfilm van Van Harn Schoenmakerij:

Deze video werd gemaakt naar aanleiding van de nominatie ‘Ondernemer van het jaar 2013’. In de zomer van 2015 is de winkel volledig verbouwd.


Schoenmaker Nunspeet, Stationslaan 5 – Van Harn Schoenmakerij is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER NUNSPEET

Nunspeet is een enkdorp op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland en de hoofdplaats van de gemeente Nunspeet. De plaats telde per 1 januari 2015 19.578 inwoners. Door een aantal ingezetenen wordt het Nunspeets dialect gesproken. Het dorp ligt op de grens van uitgestrekte bossen van de Veluwe en weidelandschap langs de Randmeren.

Aangenomen wordt dat Nunspeet afkomstig is van Nuwenspete, dit betekent zoiets als “nieuwe ontginning”. De tegenhanger hiervan is de naam voor het dorp Elspeet, dat in eveneens de gemeente Nunspeet ligt. Elspeet betekent zoiets als “oude ontginning”.

Schoenmaker Nunspeet, Stationslaan 5 – Van Harn Schoenmakerij is gevestigd in het centrum van Nunspeet.

Meer over Nunspeet

Pin It on Pinterest