Schoenmaker Nuenen, Berg 1 – De Schoenmaker Nuenen

Schoenmaker Nuenen, Berg 1 – De Schoenmaker Nuenen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook schoenmaker nuenen, sleutelmaker nuenen, orthopedisch schoenmaker nuenen, sleutelspecialist nuenen, sleutel bijmaken nuenen, sleutels bijmaken nuenen, sleutelservice nuenen, autosleutel bijmaken nuenen, schoenreparatie nuenen, schoenmakerij nuenen.

BEZOEKADRES


De Schoenmaker Nuenen
Berg 1,
5671 CA Nuenen
040-2839205
  06-30001931

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsmiddelen van het merk Woly zoals schoenpoets, schoenverf, ledervet en schoenborstels.
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, steunzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, lederen broekriemen en wandelstokken
 • Ruim assortiment klein lederwaren van het merk Castelijn & Beerens zoals portemonnees, portefeuilles, sleutelmapjes
 • Ruime collectie leren damestassen van merken als Kipling, De Rooy, BK-Y en Tony Perotti en koffers en reistassen van het merk Delsey
 • Vele trolleys voor handbagage in diverse afmetingen en kleuren
 • Ruime collectie rugzakken van het merk Eastpack
 • GLS Pakketshop

SCHOENMAKERSschoenmaker nuenen

Jop (op de foto), Hanneke & Simon

Schoenmaker Nuenen – De Schoenmaker Nuenen: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Jop Egmond is eigenaar van De Schoenmaker Nuenen en sinds 1993 gevestigd op de Berg 1 in Nuenen. Wij zijn een schoenreparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in merkschoenen als van Bommel, Avang & van Lier. Hanneke Kanters is onze vrouwelijke schoenhersteller en is hoofdzakelijk bezig met het stikwerk van kapotte schoenen en tassen. Ook zorgt zij voor de inrichting van de etalage en de presentatie van de winkel. Simon Peeters werkt twee hele dagen per week in vaste dienst en voert samen met Jop alle mogelijke reparaties uit. Simon oefent dit beroep al 30 jaar uit.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Nuenen – De Schoenmaker Nuenen laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmaker Nuenen – De Schoenmaker Nuenen en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmaker Nuenen – De Schoenmaker Nuenen heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels zoals van fiets, voordeur, poort en auto leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Functioneert de sleutel niet 100% dan passen wij dit snel aan.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Nuenen – De Schoenmaker Nuenen zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Kijk eens hier naar alle mogelijkheden.

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Nuenen – De Schoenmaker Nuenen een ruim assortiment veters, inlegzolen, steunzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, lederen broekriemen en wandelstokken. Maar ook een ruim assortiment klein lederwaren van het merk Castelijn & Beerens zoals portemonnees, portefeuilles, sleutelmapjes en een ruime collectie leren damestassen van merken als Kipling, De Rooy, BK-Y en Tony Perotti en koffers en reistassen van het merk Delsey. Ook vindt u bij De Schoenmaker Nuenen diverse trolleys voor handbagage in diverse afmetingen en kleuren en een ruime collectie rugzakken van het merk Eastpack. Tevens zijn wij een GLS Pakketshop. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutelmaker nuenen, orthopedisch schoenmaker nuenen, sleutelspecialist nuenen, sleutel bijmaken nuenen, sleutels bijmaken nuenen, sleutelservice nuenen, autosleutel bijmaken nuenen, schoenreparatie nuenen, schoenmakerij nuenen.

Jop Egmond

eigenaar, De Schoenmaker Nuenen

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker nuenen
schoenmaker nuenen

schoenmaker nuenen

Voor de Fontys Hogeschool Communicatie heeft De Schoenmaker Nuenen een promotiefilmpje laten ontwikkelen. Het filmpje is gebaseerd op het verhaal van Assepoester. In dit filmpje is Assepoester de prins. Om 12 uur verandert hij weer in een zwerver. Hij wordt afgewezen door zijn prinses. Dan krijgt hij een idee. Hij laat zijn oude schoenen maken! Dit laat hij natuurlijk doen bij ‘De Schoenmaker’ in Nuenen. Nadat hij zijn schoenen weer gemaakt heeft wil zijn prinses hem meteen weer terug. ‘Schoenen maken de man’.


Schoenmaker Nuenen, Berg 1 – De Schoenmaker Nuenen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER NUENEN

Nuenen is een plaats in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Nuenen is de grootste plaats van de gemeente. De naam Nuenen komt van Nuenhem, dat ‘nieuwe plaats’ betekent.

Nuenen ligt tussen Eindhoven en Helmond. Nabijgelegen kerkdorpen zijn Gerwen, Stiphout, Mierlo, Geldrop, Nederwetten en Son en Breugel.

Schoenmaker Nuenen, Berg 1 – De Schoenmaker Nuenen bevindt zich in het centrum van Nuenen.

Meer over Nuenen

Pin It on Pinterest