Schoenmaker Nijmegen, Molukkenstraat 5 – Ons Winkeltje

Schoenmaker Nijmegen, Molukkenstraat 5 – Ons Winkeltje. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmaker nijmegen, stomerij nijmegen, sleutelspecialist nijmegen, sleutelmaker nijmegen, kleermaker nijmegen, kledingreparatie nijmegen, sleutel bijmaken nijmegen, ons winkeltje, sleutelservice nijmegen, schoenreparatie nijmegen, schoenmakers nijmegen, gls nijmegen, ons winkeltje nijmegen.

BEZOEKADRES


Ons Winkeltje
Molukkenstraat 5,
6524 NA Nijmegen
06-41860184

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      10.00-18.30

Woensdag:   10.00-17.00

Donderdag:  10.00-17.00

Vrijdag:        10.00-18.30

Zaterdag:     10.00-17.00

 

 

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, paraplu’s, (heup)tassen, rugzakken, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers
 • Horloge Service Punt
 • GLS Pakketservice

SCHOENMAKERSschoenmaker nijmegen

Yvonne & Piet (met Milo)

 

Schoenmaker Nijmegen – Ons Winkeltje:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Nijmegen – Ons Winkeltje onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Nijmegen – Ons Winkeltje schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Nijmegen – Ons Winkeltje desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als stomerij nijmegen, sleutelspecialist nijmegen, sleutelmaker nijmegen, kleermaker nijmegen, kledingreparatie nijmegen, sleutel bijmaken nijmegen, sleutelservice nijmegen, schoenreparatie nijmegen, schoenmakers nijmegen, gls nijmegen, ons winkeltje nijmegen.

 

Piet & Yvonne Willems

eigenaren, Ons Winkeltje

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Nijmegen, Molukkenstraat 5 – Ons Winkeltje is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER NIJMEGEN

Nijmegen (in het Nijmeegs: Nimwèège, Latijn:Noviomagus) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 170.943 inwoners (31 maart 2015) en is daarmee de grootste in de provincie en de tiende van Nederland.

De stad Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Een deel van de gemeente ligt aan de overzijde van de rivier. Het betreft hier de zogenaamde Waalsprong, een recent geannexeerd gebied, waarin zich het dorp Lent en een deel van Oosterhout bevinden.

Nijmegen heeft een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Illustere Academie huisvestte is de stad sinds de komst van de Radboud Universiteit in 1923 een universiteitsstad.

Schoenmaker Nijmegen, Molukkenstraat 5 – Ons Winkeltje is gelegen in de buurt Galgenveld in de wijk Nijmegen-Oost.

Meer over Nijmegen

 

Pin It on Pinterest