Schoenmaker Nederweert, Brugstraat 16 B – De Schoenengarage

Schoenmaker Nederweert, Brugstraat 16 B – De Schoenengarage. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmaker nederweert, stomerij weert, stomerij nederweert, sleutelmaker nederweert, kledingreparatie nederweert, kleermaker nederweert, de schoenengarage.

BEZOEKADRES


De Schoenengarage
Brugstraat 16 B,
6031 EG Nederweert
0495-586531

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-20.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Koopzondag: 13.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, armbandjes, tassen, heuptassen, rugzakken, shawls, zonnebrillen, portemonnees, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Paraplu’s (o.a. storm- en duoparaplu’s)
  • Horlogebandjes en -batterijen
  • Dealerpunt Hollandse Slijpservice

SCHOENMAKER
schoenmaker nederweert

Erik

Schoenmaker Nederweert – De Schoenengarage:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Nederweert – De Schoenengarage onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. “Weggooien is zonde, gun je schoenen een tweede ronde”, dat is het motto van Schoenmaker Nederweert – De Schoenengarage waar schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd worden.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Nederweert – De Schoenengarage desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als schoenmaker nederweert, stomerij weert, stomerij nederweert, sleutelmaker nederweert, kledingreparatie nederweert, kleermaker nederweert, de schoenengarage.

Erik van der Hagen

eigenaar, De Schoenengarage

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Nederweert, Brugstraat 16 B – De Schoenengarage is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER NEDERWEERT

Nederweert Geluidsfragment uitspraak (Limburgs: Ni-jwieërt) is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente ligt in de streek Midden-Limburg, telt 16.777 inwoners (31 maart 2015) en heeft een oppervlakte van 101,78 km² (waarvan 2,10 km² water).

In de gemeente liggen naast het gelijknamige dorp Nederweert ook nog de dorpen Ospel, Ospeldijk, Nederweert-Eind en Leveroy. De gemeente Nederweert wordt doorsneden door drie kanalen: de Zuid-Willemsvaart, de Noordervaart en het kanaal Wessem-Nederweert. In het uitgestrekte buitengebied van Nederweert bevindt naast een aantal buurtschappen en gehuchten ook een drietal grote natuurgebieden: het Nationaal Park De Groote Peel, het Weerterbos en het vennengebied Sarsven en De Banen.

Nederweert heette oorspronkelijk Merefelt, hetgeen betekent ‘te midden van meren’, of later, Weert van den nedersten eynde. Dit laatste is verbasterd tot Nederweert.

Een andere uitleg van ‘Mereveld’ is dat de benaming afstamt van het Germaanse woord ‘mar’, wat paard betekent, en het eveneens Germaanse ‘vilde’, wat veld of plaats betekent. Het Mereveld zou een paardenwisselplaats uit de Romeinse tijd zijn geweest. Dit is vergelijkbaar met de naam van de voormalige Nederweertse buurtschap Rosveld, eveneens met betekenis paardenwisselplaats.

Schoenmaker Nederweert, Brugstraat 16 B – De Schoenengarage is gevestigd in het centrum van Nederweert ten Noorden van Weert.

Meer over Nederweert

Pin It on Pinterest