Schoenmaker Mijdrecht, De Passage 3 – Paul’s sleutels & schoenreparaties

Schoenmaker Mijdrecht, De Passage 3 – Paul’s sleutels & schoenreparaties. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmaker uithoorn, sleutelmaker uithoorn, schoenmaker vinkeveen, sleutel bijmaken uithoorn, sleutelmaker mijdrecht, paul’s shoe service.

BEZOEKADRES


Paul's sleutels & schoenreparaties
Winkelcentrum De Passage
De Passage 3,
3641 AK Mijdrecht
0297-285952

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, baard-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, keytags, sleutelkapjes, sleutellabels, sleutelhangers, schoenpoetskisten, schoenspanners, cilindersloten en hangsloten

SCHOENMAKER


schoenmaker mijdrecht

Paul

Schoenmaker Mijdrecht – Paul’s sleutels & schoenreparaties: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Mijdrecht – Paul’s sleutels & schoenreparaties (voorheen: Paul’s Shoe Service) onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Wij zijn verhuisd naar een mooi nieuw pand in het open gedeelte van Winkelcentrum De Passage, naast de Phone house en tegenover de Xenos. Kom eens langs als u in de buurt bent!

Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Mijdrecht – Paul’s sleutels & schoenreparaties schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Heeft u een vraag of denkt u uw schoenen weg te gooien? Dan kunt u ook eerst uw schoenen bij Paul’s sleutels & schoenreparaties laten zien voor een 2e ronde, weggooien is zonde! Ook repareren wij voor u wandelschoenen en bergschoenen en doen wij voor u orthopedisch aanpassingen aan uw schoenen en laarzen.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij werken als Schoenmaker Mijdrecht – Paul’s sleutels & schoenreparaties alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals schoencrème op bijenwas basis, A-kwaliteit lederzolen, de beste rubber soorten en diverse slijtvaste plaatmaterialen. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Paul’s sleutels & schoenreparaties desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Sleutels maken wij voor u terwijl u wacht. Tevens kunt u bij Schoenmaker Mijdrecht – Paul’s sleutels & schoenreparaties terecht voor een naambordje en/of huisnummer, wij hebben een uitgebreide collectie en mogelijkheden in allerlei soorten en maten. Ook kunt u bij ons terecht voor alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud, veters, inlegzolen, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, keytags, sleutelkapjes, sleutellabels, sleutelhangers, schoenpoetskisten, schoenspanners, cilindersloten en hangsloten.

We zijn ook te vinden als schoenmaker uithoorn, sleutelmaker uithoorn, schoenmaker vinkeveen, sleutel bijmaken uithoorn, sleutelmaker mijdrecht.

Paul Alosery

eigenaar, Paul's sleutels & schoenreparaties

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Mijdrecht, De Passage 3 – Paul’s sleutels & schoenreparaties is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MIJDRECHT

Mijdrecht is de grootste plaats en de hoofdplaats van de gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp ligt iets ten zuiden van de provinciale weg 201, ongeveer halverwege Uithoorn en Vinkeveen. Mijdrecht ligt tegen het dorp Wilnis aan en heeft 16.466 inwoners (2012).

Tot 1989 was Mijdrecht een zelfstandige gemeente. In dat jaar werd samen met Vinkeveen en Waverveen en Wilnis de nieuwe gemeente De Ronde Venen gevormd. Op 1 januari 2011 werd gefuseerd met Abcoude. Het gemeentehuis bevindt zich in Mijdrecht.

Mijdrecht behoorde tot 1795 tot de landen van de proosdij van Sint Jan te Utrecht. Rond 1090 vestigde zich een aantal boeren op een dijk, te midden van wateren, kanaaltjes en plassen. Het was de dijk die nu bekendstaat als Bozenhoven en vlak voor het centrum van Mijdrecht ligt.

Rond 1950 verscheen de eerste woonwijk in Mijdrecht. Dat was het begin van de vernieuwing, die Mijdrecht maakte tot wat het nu is. In de loop der jaren werd Mijdrecht steeds groter, kwamen er meer woonwijken bij en vonden er veranderingen plaats.

Schoenmaker Mijdrecht, De Passage 3 – Paul’s sleutels & schoenreparaties is gevestigd in het centrum van Mijdrecht in het open gedeelte van Winkelcentrum De Passage, naast de Phone house en tegenover de Xenos.

Meer over Mijdrecht

Pin It on Pinterest