Schoenmaker Middelburg, Pottenbakkerssingel 24 – De Schoenmaker

Schoenmaker Middelburg, Pottenbakkerssingel 24 – De Schoenmaker. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker middelburg, pottenbakkerssingel middelburg, sleutel bijmaken middelburg, de schoenmaker middelburg.

BEZOEKADRES


De Schoenmaker
Pottenbakkerssingel 24,
4331 NA Middelburg
0118-639289

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-17.30

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-17.30

Zaterdag:     08.30-16.30


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters en inlegzolen
  • Ruim assortiment riemen, portemonnees, badslippers, sloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers

SCHOENMAKERschoenmaker middelburg

Harold

Schoenmaker Middelburg – De Schoenmaker: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Middelburg – De Schoenmaker onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Middelburg – De Schoenmaker schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Bij ons als Schoenmaker Middelburg – De Schoenmaker staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker middelburg, pottenbakkerssingel middelburg, sleutel bijmaken middelburg, de schoenmaker middelburg.

Harold Bhoelai

eigenaar, De Schoenmaker

Schoenmaker Middelburg, Pottenbakkerssingel 24 – De Schoenmaker is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MIDDELBURG

Middelburg is de hoofdplaats van en het dominerend onderdeel binnen de gelijknamige gemeente, die ligt op het voormalige eiland Walcheren. De stad Middelburg telde op 1 januari 2011 39.695 inwoners, de gemeente telt 47.669 inwoners (1 november 2013). Middelburg is het beginpunt van de N57 en ligt aan de A58 en de spoorlijn Vlissingen-Roosendaal. De stad wordt doorsneden door het Kanaal door Walcheren.

In Middelburg zijn meer dan 4.500 ondernemingen gevestigd met totaal meer dan 45.500 arbeidsplaatsen in Middelburg. Daarmee is Middelburg, op Terneuzen na, de “ondernemendste” stad van Zeeland. Daarnaast werken er relatief veel mensen bij de overheid of in het onderwijs en heeft de stad het grootste winkelaanbod van Zeeland. Doordat een kwart van de omzet van de winkels voor rekening van de toeristen komt, heeft de stad veel winkels in verhouding tot het aantal inwoners van de stad.

Schoenmaker Middelburg, Pottenbakkerssingel 24 – De Schoenmaker is gevestigd in het centrum van Middelburg.

Meer over Middelburg

Pin It on Pinterest